Live fran Hamburg

Nu sitter vi pa ett IT-café i närheten där vi bor. Vi har haft det bra här och vädret har varit fint. Skulle ju regna 4 dagar av 5 och aska tva av dem, men det har det inte gjort. Igar var det molnigt men fortfarande varmt, och idag är det sol igen, precis som i fredags. J har inte gatt sa här mycket pa evigheter. I fredags gick vi i ungefär 6 timmar, igar typ 4 och idag vilar vi vara lemmar lite. Kommer nog bara upp i nagon timmes promenad om vi inte beslutar oss för nagot annat senare. Imorgon blir det mer igen.

En närmare beskrivning av resan och bilder kommer sedan, när vi kommit hem. Behöver nog göra ett inlägg för vardera dag för att inte skriva för mycket i samma. Typ iaf.

Nej nu ska jag kolla vad som hänt i Sverige. Sag pa CNN och BBC igar och vet ni vad som dök upp pa CNN? Jo reportage fran lilla Sverige! Att vi satsar pa vindkraftverk och är värdsledande pa miljövänliga energialternativ. Om jag minns rätt. Inte illa det. Maud Olofsson intervjuades och nagra andra ocksa, tex en fran Vattenfall.

Nä, nu ska jag se vad som händer i Sverige.
Aufwiederzehen!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det är farligt att få så mkt positiv kritik. Det får en lätt att tappa och bli bekväm i det man gör. Hoppas du har en superbra resa! Kramar

2009-07-08 @ 09:25:05
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: jayne

mmmm Min stora syster bor på landet och när vi åkte dit i helgen så....gud... vindkraftverk ÖVERALLT.... herreguuuuuuuud växer som ogräs.

Mina söner har båda "långt" hår... numera. Äldste sonen har haft långt sedan 3:e klass... medan yngste sedan... ja 2 år tillbaka ung.

Ha det så BRA......och promenera på...men vila lite

2009-07-08 @ 22:48:19
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0