Vuxenpoäng

Idag när jag och J var och handlade råkade vi vid kassan hamna bakom en barnfamilj med en kundvagn fullsmockad med varor. Ja, det var faktiskt det bästa alternativet, för det var bara två kassor öppna och i den andra kön stod det redan 3 vagnar som var halvfulla på rad. Jag och J hade ju bara ca 5 varor, men inte hjälper det oss utan vi får snällt vänta på vår tur.

Men vi tröttnade och när vi var klara med vår betalning gick vi till informationsdisken och skaffade två saker. Det ena var ett extrakort till samma "konto" som mitt, åt J. Får vi mer bonus förhoppningsvis, när båda kan handla på var sitt håll. Det andra var att skaffa ShopExpress. Dvs den där laserpistolen man kan klicka på varor och lägga i vagnen och därmed slippa lägga upp alla varor på bandet i kassan. Den är än så länge bara kopplad till mitt kort, men tror man kan lägga till Js kort sedan när han fått hem det.
Förhoppningsvis slipper vi långa och sega kassaköer nu!

Något annat som är vuxenpoäng är körkort. Men jag har ju spytt galla över allt sådant där ett tag nu. Så himla dyrt! Dessutom märker man verkligen att bilskolor försöker mjölka en på pengar, och det blir bara fler och fler obligatoriska kurser man måste gå igenom som tillsammans ökar kostnaden med mer än 1000 kr. Det är ändå mycket pengar för en student.
Så när jag läste om detta i Expressen blev jag faktiskt lite tillfredsställd. Skönt, inte bara jag som ser rött på bilskolor!
Läs detta om ni är intresserade...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Daniel

Tråkigt att det ska va såååå DYRT med bil å hela grejen!

2009-07-24 @ 20:45:05
Blogg/hemsida: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oh, shopexpress eller blippis som jag kallar det har jag haft sen de skaffade det på coop i göteborg.. =) Älskar blippisar!! <3

2009-07-25 @ 11:55:04
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0