Matlagning blandat med snö

Igår lagade jag lunch-middag (behövs ett brunchigt ord för detta) och över blev det sex matlådor. I förrgår bakade jag äppelkaka. Idag känner jag för hemgjord pizza och baka lussekatter. Det är något skumt på gång här med "jobbig" matlagning och bakning känner jag. Vet inte varför jag plötsligt längtar in till köket. Fast det är kanske slutresultatet jag vill nå.

I övrigt har det fallt snö idag. Fallit, upphört, fallit, upphört. Rejäla flingor har det varit. Riktigt härligt vinterväder. Får hoppas det håller i sig till jul. Gick från tbanan till universitetetsbyggnaden vilket tar kanske fem minuter som mest. Kände mig som en snögubbe när jag kom fram. Fotat en del idag med telefonen då det är så himla vackert ute men jag sitter på golvet just nu med en beige kamrat som ligger på mina ben. Så bilderna får dyka upp en annan gång.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Ja snöööö..HUR mycket kan det snöa??? Man undrar.. ja jag gör.

Jo vi har det kallt men inte tillräckligt för att äldste sonen ska ta på sig mössa.. men vem vet?? Yngstingen gör.. sen frös han med sina stickade vantar..så jag köpte thermo fast i tumvantesort..njjjaaaa...sa han. men när han gick ut idag så var de på.. han gick ut och åkte pulka.. ha ha ha ha..

ha en skön fredagkväll nu

2010-12-03 @ 21:49:41
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0