Förseningar och katt

Jag var nog inte den enda som hade svårt att ta sig från en punkt till en annan i tid idag...




Helt otroligt att det fortfarande är struligt pga snön. mycket snö kom det faktiskt inte i natt.

På väg till universitetet hade de inte ens koll på när nästa tåg skulle komma. Det hoppade mellan om 27 minuter till 9, till 8, till 12, till 9, till 8, till 9, till 8, till 7, till 9 och vips så kom den! Jodå, jag kom försent till föreläsningen.
På vägen hem missade jag tbanan och fick ta nästa. Blev stående i 5 minuter i en tunnel för att tåget framför ("mitt" tåg) hade fått problem. Till slut körde vi om tåget på spåret bredvid som används för att forsla folk åt andra hållet. Körde högertrafik för ovanlighetens skull. Hoppas inte stackarna i tåget före satt fast länge...
Så slog jag sönder två muggar i morse också. Två stycken kylmuggar. Otroligt. Vilken dag!

Men med Gunnar går det bra. Väldigt mysigt med en katt i hemmet! Hon gillar att prata mycket (det sa ägaren också) och kom och jamade några gånger i natt. Hon gillar att ligga på golvet och bli klappad. Hon gillar att springa uppför trappan när någon går ner, och tvärt om. Helst vill hon att man stannar i trappen och klappar henne. När hon gömmer sig är det antingen garderoben eller under soffan som gäller. Hon gillar att ligga på mage med överkroppen i backen och rumpan i vädret när hon blir klappad, men det är okej att klappa henne på magen också. Hon gillar inte att bli buren (det sa ägaren). Hon har än så länge bara varit inomhus (hon är utekatt) men tror hon förstår att det inte är roligt ute just nu iaf. Det enda bekymret vad gäller henne är att hon ännu inte ätit upp frukosten... och att J tror att jag säger "killen" när jag säger "tjejen". Vilket innebär att jag säger "tjena tjejen" och J markerar genom att säga "hej gumman". "Jag sa tjejen" säger jag då och han svarar "nej du säger killen".
Som om jag inte vet vad jag säger...

Ikväll blir det fest med 80- och 90-tals tema. Tjoho!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Mamma

Så sööööööööööööööt!

2010-02-19 @ 18:11:27
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det är vanligt att djur inte äter direkt när de kommer så var inte orolig! :)



På tal om förseningar är jag tveksam till att det är själva snön som är problemet, men jag är inte helt säker så jag ska inte uttala mig.. :P Jag kan däremot tycka det är helt okej att komma försent pga snön för alla verkar tycka att det är accepterat. :P Sen behvöer man ju inte dra det till den yttersta gränsen.. ;) Äsch, jag gillar snön. :D



Sen har jag nog hellre en sån här vinter varje år än det äckliga slasket som är annars. Kyla, blask och havsbrisar är ingen trevlig kombination ska jag be om att få meddela.. ;)

2010-02-21 @ 08:39:59
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0