Knasighet på knasighet

Jag uppdaterar tydligen inte alls särskilt frekvent här. Nåja, det får bli när det blir.

Imorse började jag klockan 8 så var bara att släpa upp sig tidigt imorse. Det roligaste var nog (nej det var det inte, det roligaste var att läraren trodde vi började klockan 9 så vi var där i onödan i en hel timme) att jag blev väckt av J inatt när han försökte dra av mig täcket och knuffa på mig så jag skulle gå upp. Jag frågade vad han höll på med och följande konversation utspelade sig:
J -Du skulle upp tidigt. (han låter irriterad som om han legat vaken med radion dånande och jag bara legat kvar och dragit mig när han helst bara vill somna om).
Jag - INTE 03:17!
J -Nehe.
Båda somnade om.


Jag har tidigare nämnt att J ibland lägger in brödet i kylen. Det har hänt så många gånger att jag inte längre är förvånad. Ser jag inte brödet i köket kollar jag kylen helt enkelt. Han har sina egenheter. I förrgår upptäckte jag dock att han tagit det ett steg längre. I lördags storhandlade vi och jag stack iväg på födelsedagsmiddag medan J fick åka hem med varorna. I förrgår skulle jag plocka fram fryst kyckling för att tinas. Vad finner jag bakom kycklingen?
Jo, en frusen citron.


Jag har haft en stabil humor hela veckan. En stabil humor på låg nivå. Hela veckan har jag roats av och dragit skämt såsom: Jag ska lämna in mitt PM 1 april. Vilket skämt va?
Jag vet inte hur många skämt jag dragit på den nivån denna vecka. Säkert 4-5 stycken per dag. Jag riktigt ser hur plågade mina dåvarande offer blir av den torra humorn. Men så länge jag roas och ingen skadas är det väl bara att fortsätta?


Vad jag gjorde igår fortsätter vara hemligt i typ en månad framöver. Den officiella versionen är att jag träffade min moder för att shoppa. Så var inte fallet. Det känns iaf sjukt bra den där grejen och jag hoppas det blir lyckat. En månad får ni stå ut, mohahaha.
(Tydligen elak när jag har dålig humor också).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hahaha, men man ska ha humor!! =)

2010-02-05 @ 09:28:59
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0