Dagarna tre

Det är ju fruktansvärt vad ni är dåliga att kommentera, bottenrekord på kommentarerna här... Jag ser ju att ni klickar in er på sidan... Nåja, eftersom ni fortsätter gå in får jag fortsätta skriva trots att den bästa sommaren sedan 1994 är på besök (underbart att ha sommarlov nu!).

I söndags fyllde J som bekant år. Han fick av mig ett schackbräde i vitt och rött med lite extra snygga pjäser och detaljer och en svart tshirt med en lite längre text som passade perfekt för honom. Hela familjen skrattade gott när han läste texten högt. Presenterna köpta i Krakow. Av andra fick han en vattenkokare och "sodastream" med extra kolsyrepatron. Något bra med att ha en sambo är ju att man själv får lite nya grejer också. Vi köpte en smaktillsättning igår och det blev supergott. Sedan fick han två expansioner till spelet Carcassonne som vi är tokiga i för tillfället, kläder, linnehanddukar och disktrasor med finare mönster på. Vi åt middag med hans familj som var på snabbvisit hemma från skärgården och det bjöds på tårta. Sedan blev det VM-final där Holland tyvärr(?) förlorade mot Spanien.

Igår var vi och handlade lite olika saker i Vby. Prio 1 var att J skulle göra sig ett eget tröjtryck för första gången (själv har jag pysslat en del med det genom åren, särskilt innan det blev J och jag). Han pysslade med det större delen av dagen/kvällen innan han begav sig till träningen. Själv var man en god husfru och lagade smörgåstårta. Okej, J skar bort brödkanterna och vispade grädden men resten är helt min förtjänst. Supergott blev det också. Var inte så svårt att få till, gäller bara att man gör rätt mängd.

Dessutom fick jag besked om att jag blev antagen till tyska som kvällskurs i höst. Hur ska du orka/hinna? frågar alla. Jag vet inte, men jag märker om jag gör det eller inte. Värt ett försök iaf.

Idag ska vi röja lite hemma. Vi har fått tre uppgifter var som vi ska vara klara med idag här hemma. Sedan blir det stranden med Sa, F, Mi och Se.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Jag har faktiskt själv funderat på att ta en kvällskurs i spanska till hösten. Ska du gå den på Universitetet eller?

2010-07-13 @ 13:06:05
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Så gooood smörgåstårtan såg ut!!!



Jag vill också börja plugga!

2010-07-13 @ 19:09:15
Blogg/hemsida: http://stekpannas.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: The Price of love - Bloggdesign

Hej

Om du inte gillar reklam för tävlingar och sånt så ber jag hemskt mycket om ursäkt för denna kommentar. men annars så vill jag tipsa om en tävling på min blogg där man kan vinna en design.



Om du är intresserad så hör av dig :)

kram //Thepriceoflove

2010-07-13 @ 20:34:56
Blogg/hemsida: http://thepriceoflove.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Det är faktiskt inte så farligt att jobba trots det fina vädret eftersom jag hade samma pangväder hela tiden när jag var ledig. Så jag kände mig ändå nöjd när jag kom tillbaka till jobbet.



Ja jag skulle vilja börja. Jag har tittat på privata intensivkurser och så men jag vet inte varför jag aldrig tänkte på Universitetets egna kurser.. Nu har jag inte sökt till hösten ju så det får vänta någon termin.

2010-07-13 @ 21:18:29
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0