Home makeover

Som student får man leva smart för att leva billigt. Jag nämnde ju att vi var på IKEA i veckan som var. Vi köpte inget onödigt eller som vi inte funderat på att skaffa länge. Anledningen till att vi åkte dit var för att J på lunchen såg att det fanns ett snyggt skåp på Fyndhörnan med 55% nedsatt pris. Han fotade den och visade mig möbeln. Vi åkte till IKEA för att köpa detta skåp. Vi visste var vi ville ha det och hur vi skulle lösa platsbristen. När vi ändå var där passade vi på att kolla efter en annan möbel som, främst, jag ville ha. Vi fann en liknande den jag tänkt mig men till mycket bättre pris! Sedan köpte vi två genomskinliga plastlådor med lock, den ena för att ha städprodukter i i badrummet och den andra (lägre modell) för att ha tidningar i om man vill läsa på toa. Sedan köpte vi batterier och "tassar" att ha under möbler så de inte gör märken i golvet. Det var allt det!

Nej just det. I fyndmöbeln saknades en lite hyllplupp, så ena hyllan kan inte sättas upp för då blir den sne. Vi gick direkt till reklamation och de hade ingen sådan inne utan ska skicka en sådan plupp på posten till oss. Detta kostade oss två kronor. Vilket skämt.

Väl hemma satte vi fart på en gång. Fyndmöbeln ska stå där halva skrivbordet stod, detta innebar att vi behövde skruva loss halva skrivbordet. Vi tog även bort en av bordsskivorna i vårt matbord så det blev mindre. Mindre golvyta upptagen, mycket mer förvaringsutrymme.


Fyndmöbeln bredvid det mindre skrivbordet.

Den andra hyllmöbeln i stängt, resp. öppet tillstånd.
Spegel i locket och sex lådor.

I vår "gamla" hyllmöbel bereddes mer plats också.
Vi vet knappt vad vi ska fylla alla utrymmen med!


När vi ändå höll på satte jag upp lite fotografier. Mer ska upp, vi har ramar till det men har inte tagit oss för att skriva ut bilderna ännu. Men det kommer!

Om vi inte hade haft sådan otur hade vi idag kunnat göra ytterligare ett fynd i möbelväg. Men vi ska hålla ögonen öppna för nästa gång chansen visar sig så kniper vi den!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Monica

ÅÅÅ ja vill också ha en sånn där grej med 6 lådor dom verka så händig och bra :) Haha ja suscha tänk om ja kommer fram och är as paj, fast de är nog ingen fara ;)

2010-10-01 @ 21:33:39

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0