20 årspresenter från kamrater!

MEN! Jag har ju glömt att berätta vad jag har fått för något av mina kära kamrater!
Av Sandra, Markus och Susanna fick jag en chokladkaka, 70%ig och 2 röda stearinljus. Det var jag faktiskt glad över. Sedan visade det sig att det inte var allt! De ville bara se min min när det var det "enda" jag skulle få i 20 årspresent. Så sedan fick jag ett större paket, som visade sig vara en Choklad Fondue! Så den får jag lyxa till det med sedan! :-D Tack så mycket!
Sedan fick jag av Stefan, Elise, Emelie, Robert och Linda en blomma (den var jättesöt) och ett vykort med deras namn, och en burk i plåt. Den är röd med lite blommönster på, och locket var rött men de hade satt på ett vitt kors, så det blev som medicinburk-typ. I den var det ett bacill-kit, eftersom jag har bacillskräck. Innehållet var alltså: en resetandborste och en lite tub tandkräm (fatta vad praktiskt!), en liten flaska kropps lotion, en handdesinfektion(!) och ett paket våtservetter. Och något av det där luktar jättegott, för när man nu öppnar burken så är det en god doft som sprider sig. Jag blev jätteglad!

Det var fler som hade tänkt till angående presenten. Av Bella fick jag först ett durkslag och i den låg det en CD-skiva som hon har mixat ihop själv (hon har inte gjort låtarna själv) och så har hon gjort fram och baksida och skrivit och klistrat på små "stenar" i form av hjärtan och som "diamanter" (svårt att förklara...). Det sistnämnda var format "20" på CD-skivan men fick flyttas till fodralet för att kunna spela skivan. Tack så mycket för allt, Bella!
Av Wiebke, som absolut inte behövde ge mig något mer efter det storslagna födelsedagsfirandet, kom med en CD-skiva, som också är bränd, men en artist som jag inte hört förut. Jag har inte hunnit lyssna än men jag ska verkligen ta och göra det så snart jag kan! När jag kan njuta av musiken så! Den är säkert bra. Tackar!

Av Fredrik fick jag en flaska Chardonnay-vin. Det brukar ju vara gott! Såg att det var en liten symbol på en gravid kvinna som drack vinet, och som var överstruken. Icke för gravida alltså. Tror aldrig att jag har sett den symbolen på vin förut?! Tur för mig att jag inte är gravid då ;-)
Av Susie fick jag en liten flaska rödvin, som ska vara gott även om man inte är förtjust i just rödvin. Så får ta och smaka det sen också. Sedan fick jag en film av henne också, Dog Bite Dog. En Action/Thriller, så Johan får se den med mig för annars kanske den är för läskig (lite mesig är jag). Men jag läste på baksidan och handlingen verkar bra och intressant så jag kommer definitivt att se den! Tackar tackar!

Det var nog alles! Hoppas verkligen inte att jag har glömt någon/något!
Dessutom fick jag och Johan en massa pantflaskor/burkar (vi kommer bli rika på all vår pant vi har, sedan innan och nu, och dessutom bli bannlysta ur den affären..) och en del skräp på golvet, med det bjuder vi på!
Tack så mycket alla för att ni kom!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Amanda

Tack så mycket!

2008-04-21 @ 06:34:48
Blogg/hemsida: http://likeicare.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0