Ligger i fas

Hade en ganska intensiv skoldag idag. Vaknade 6, 7 och slutligen 8. Vad är det här? Måste jag vakna varje hel timme några gånger i rad under natten numera?
Aja, skola. Första lektionen skulle vi diskutera filmerna vi fått avläsa till idag, och sedan teckna dem för avrandra. Rätt svårt tyckte jag. Sedan var det lunch och då köpte jag en macka och satte mig vid datorn och spelade in läxan som skulle vara klar kl 13. Hann klart iaf :-)
Sedan föreläsning med farfar om munsegment. Och sedan tillbaka till datasalen och spela in förmiddagens berättelse. Och göra Åsas läxa. Djuret gjorde jag ju klart igår. Så när jag åkte från skolan idag låg jag faktiskt rätt bra till i planeringen! Imorgon kan jag tom äta lunch i lugn och ro, hihi.

När jag kom hem så hade Johan precis kommit hem. Vi snackade lite och jag satte på Gilmore. Och åt två mackor till mellis. Sedan drog Johan till träningen och jag började frysa så bäddade ner mig i soffan. Vilket gjorde det svårt att komma åt fjärrkontrollen och jag orkade inte flytta mig så slutade med att jag såg hela skivan, 4 avsnitt i rad. Aja.

Till helgen ska jag ha släkten över på besök. Ett tag verkade det som att flera inte skulle kunna komma med tanke på trapporna men svärmor kom på en jättebra idé så nu har gästlistan utökat sig med 5 personer på ett klick. Vilket är jätteroligt! Ju fler desto bättre!

Dags att fixa ihop lite middag. Skulle gärna tagit en fika med två gulliga tjejer (jag är på bra humör just nu) men jag måste tänka lite på finanserna och äta det jag har hemma. Too bad actually.
Imorgon ryker det många väldoftande kronor från mitt konto, ska ju till frissan. Yeey.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0