Vår och sommar- mina favvisar

Idag gick jag upp klockan 9, Johan var fortfarande hemma då så vi hann ses lite innan han skulle till skolan. Idag har jag gjort klart det jag skulle gjort i förrgår och är halvvägs med det jag skulle ha gjort igår, men om jag bara fokuserar är jag snart klar med det och kan börja med dagens arbete, vilket är att läsa 53 sidor i en urtrist bok. Det kommer bli mycket svårt att hålla mig fokuserad..
Jag har också sett 2 avsnitt Gilmore och kört en maskin tvätt...
Johan är fortfarande i skolan och sedan ska han på träning, det är ju fight varje tis+tor så då vill inte Johan missa det. Tyvärr missar han ju både House och Medium då, som vi brukar följa men tvn ska ju itne styra livet så :-P
Jag har inte varit ute något idag men det verkar vara en väldigt vacker dag. Sol, blå himmel, nästan 15 grader och stundvis väldigt blåsigt... Jag har iaf balkongdörren öppen nu så att jag får in lite nytt syre.
Jag älskar våren och sommaren. Om jag fick bestämma skulle hösten vara cirka två veckor, vintern två månader och våren sådär 3-4 månader och resten sommar. Halva året sommar alltså. Kanske skulle bli lite tråkigt iofs men hösten kan jag gärna vara utan. Den är bara fin under den tid då löven ändrar färg, annars är den bara grå, trist, kall, blöt och deprimerande. Vintern är härlig när det är mycket snö (helst kramsnö) och lagom många minusgrader. Våren är ljusets tid, ljusare, blommor, solstrålar, värme, blå himmel, knoppar och sopade trottoarer. Och sommaren, mellan 20-25 grader är ju en bra temperatur, strålande sol med blå himmel blandat med lätta moln och sommarregn. Någorlunda varmt vatten i Mälaren och tillräckligt med regn för att gräset inte ska blir torrt. Ja, det låter härligt.
De senaste åren ahr det varit högsommarvärme på födelsedagen min: strålande sol, blå himmel, 25 grader, ja säkert över 30 grader i solen, lätta vindar... Och eldningsförbud på Valborg.
I år var det normalt aprilväder, inget mer än så. Runt 10 grader, molnigt och lite regn som snabbt övergick i blå himmel och sol och sedan tillbaka igen, och tillbaka igen. Jag skulle inet tro att det bli eldningsförbud till Valborg i år också, då ska det ju verkligen bli rejält varmt snart- och det tror jag inte på.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Petra

Trevlig helg :)

2008-04-18 @ 12:57:11
Blogg/hemsida: http://vardagsbekymmer.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0