Mamma Mia

Vad den är bra!
Honey honey, Does your mother know?, Slipping through my fingers (är titeln så?), Mamma Mia, Lay all your love on me, I have a dream... Så många bra låtar! Fattar inte hur de kom på idén till musikalen om bröllopet och tre möjliga fäder, och lyckas få in alla låtar så bra?!

Den var jättebra på engelska också! Kändes mer naturligt att höra det på engelska, de flesta låtarna är ju på engelska och, ja det känns bara mer naturligt att engelsktalande människor brister ut i sång helt plötsligt... Jag menar, hur ofta händer det i Sverige? ;-) Haha.

Extranummer efter så klart, var det ju efter svenska versionen också. Och sedan ropade hon som spelade mamman: Hej Stockhoooolm! Vill ni höra en tiilllll??! (ja på bruten svenska) Och alla skrek ju så klart: JAAAA.
Vad mycket människor det är där i globen egentligen, vände mig om under slutnumren och kollade. Fullsmockat, på alla våningar. (Men är ju inte hela globen eftersom scenen och backstage tar upp en del plats).
Efter pausen, när det sattes igång igen började det med ett högt, plötsligt BANG! Alla ryckte till och började sedan asgarva.
Såg leenden överallt. Innan, under, efter. Helt magiskt vad musikaler gör med människor.

Jag är så uppspelt just nu. Skulle jag gå ut ikväll (och inget skulle dämpa mitt humör) ja- då skulle jag dansa. Är inte mycket för det eftersom min takt inte alltid är som alla andras... Men nu skulle jag det. I simply don't care!

:-D

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0