Mysigt, snyltare, städat

Jag borde nog egentligen duscha innan jag sätter mig och skriver. Jag känner hur svetten rinner på mig, så mysigt.
Jag gick ut i skogen igen och sprang, inte lika bra som förra gången men kändes lättare än förrförra (då det var första gången på länge). Jobbigt med skog för det är upp och ner, kringelikrokar, stenar och rötter i en enda röra. Inte kan man se målet heller, eller veta när man sprungit halvvägs då mna springer i så många svängar. Men jag har satt upp ett ställe där jag tänker att det är halvvägs, borde iaf vara däromkring, men säker är jag ju inte.

Johan är på halkbanan, ringde precis och var där en timme för tidigt. Han lånade mitt busskort, så vet inte hur jag ska ta mig till min körlektion :-P Får ringa pappa och snacka lite.
Han kommer billigt undan alltså. Köper inga remsor eller kort (förrän 1 sept) utan lånar när han behöver och är det korta sträckor så lånar han moppen- som han aldrig tankar... Ursäkta, snyltare! :-P

Vårt hem är helt okej nu. Måste stuva undan de rena kläderna och tvätta de smutsiga (hans jobb), plocka undan lite saker på borden, diska (mitt jobb), fixa till sofföverdraget och gå ut med sopporna. Sen är vårt hem tjusigt.
Frågan är när detta ska göras...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0