Dagens tur i stan

Puh.

Tänkte att om jag inte hade för ont av träningsvärken idag och vaknar vid normal tid, 8-9, så kunde jag ta mig en morgonrunda idag. Vaknade 10.30. Har jag inte gjort på månader alltså! Undrar varför just idag... Dessutom hade jag träningsvärk i låren, eller har faktiskt. Ajaj. Varför alla dessa trappor överallt?!
Så upp och ordna sig. Kom ändå 10 minuter sen till plattan där jag skulle träffa Robert. Han börjar tolkutbildningen på måndag. Blev helt paff. Redan dax för skolstart? Känns som jag precis fick semester ju.
Vi gick ner till Kungsan för att träffa Wiebke som står där med SDUR, Stockholms dövas ungdomsråd tror jag det står för. Jag och Robert tog dessutom en sväng runt stånden så at Wiebke fick jobba lite. Vi fyllde i en undersökning om rasism, nekade att pussas och jag gick en liten tipspromenad och vann ett inträde på bad här i sthlm. Sedan medverkade jag också i en tävling vid sdur:s tält och räknade upp 1-20 på tid, tog drygt 7 sekunder tror jag. Igår hade de alfabetet, synd att de inte hade det idag för jag är snabbare på det tror jag.
Sedan tog Wiebke lunch och Robert åkte hem för att se på OS (diss?). Så jag ock Wiebke umgicks på egen hand en stund innan hon fick jobba vidare.
Hon berättade att hon ska bila i Finland och Baltikum på hemvägen. Om jag minns rätt far hon från Sverige på måndag och kommer hem till Hamburg i början på september.
Men jag har bestämt mig för att om inget oväntat händer så ska jag ner till Hamburg i höst och hälsa på! :-D
Och jag är välkommen också, så jag tränger mig såklart inte på ;-)

Sedan letade jag efter present till Sebbe. Svårt! Johan dissade alla mina förslag och ville bara köpa X, men jag hittade ingen X! Så irriterande. Sedan hittade jag något, efter ett bra tag och flera affärer, och frågade vad Johan tyckte om det. Och det tyckte han var jättebra. Äntligen! Så hoppas inte Sebbe har det redan, och att han blir nöjd.
Sedan rusade jag iväg till systemet och inhandlade cider till mig och Johan.

Har varit sugen på att köpa nya skor. Har inte gjort det på typ länge. Köpte ett par gympadojjor i våras typ men annars har jag nog inte handlat skor sedan förra sommaren....?!
Så gick på skopunkten och såg massa fina. Gick på H&M i syfte att köpa strumpor (blev så stressad på morgonen att jag glömde strumpor och gick omkring barfota i gympadojjor- nice) och hittade även en fin tröja så köpte det och gick tillbaka till Skopunkten där jag testade några olika varianter. Till slut valde jag ett par (aldrig hänt att jag bara köpt ett par på skopunkten va?) och köpte dem i storlek 39. Skumt. Brukar mest ha 40-41 och då och då 39 så var osäkerpå om jag verkligen skulle ta dem, men 40 var ju för stora...

Sedan for jag hem!
Jag och Johan äter nog hämtmat idag till middag.
Medan jag gick i stan bestämde jag mig för en outfit så Johan är jätteglad. I vanliga fall frågar jag "Vad ska jag ha för kläder?" "ska jag ha den och den, eller den? Eller den och den kanske?". Sedan frågar jag "Vilka örhängen passar? Ska jag ha halsband? Kan jag ha de här till det här?" och sedan "Hur ska jag ha håret? Bara så här eller så här eller så här?" och sist "Vilka skor ska jag ha? De eller de?". Ibland frågar jag om nagellack också men inte så ofta för jag brukar strunta i att smycka naglarna.
Idag har jag redan bestämt kläder och skor. Så blir bara frisyr och smycken som han behöver/får ha åsikt om. Han blev glad över det beskedet :-) Även om han föredrar att jag bestämmer allt utan att fråga. Men så funkar inte jag och så är det bara. Han får passa på att njuta.
Nu är jag hungrig. Hm...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: EMMA

Nej bara t mammsen igen =P så länge

2008-08-16 @ 17:25:34
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0