Bättre och bättre dag för dag...

Jag vågar inte riktigt tro på det men det verkar faktiskt som att min huvudvärk har försvunnit. Är det möjligt? Trött i skam är jag fortfarande, och hur jag ska orka jobba 8.30-17 imorgon är en gåta som jag får ta itu med då. Gör ont i ögonmusklerna fortfarande och Snuvan hänger kvar med sin polare Hostan. Jaja, jag har iaf faktiskt märkt av en liten förbättring nu ikväll, skönt! Måste vara frisk på nyår! Bjuden till en kompis som ska laga trerätters till 12 personer.

Har idag mailat iväg komplettering till det jobbet jag sökte i mitten på december och sedan fick mail om att de ville veta lite till. Har inte orkat ta reda på det och svara förrän ikväll. Varje gång jag kollade min mail blev jag påmind och kände mig dum som inte svarade. Tänk OM jag faktiskt skulle få jobbet. Är visserligen bara 3 tim/dag men ändå 5 dag/vecka, men det är bättre än inget och då kan man nog skaffa sig ett annat deltidsjobb, eller barnvaktsjobb kanske. Jaja, nu är det som det är. Jag har ju inte fått svar på reservantagningen än, så kanske är det så att jag faktiskt kommer bli student ändå.

Finns det inget bra på tv nu? Jag vill inte se film som börjar klockan 22, jag ska ju upp tidigt (och kommer vara såå död imorgon bitti) och kan ju inte vara uppe hur sent som helst. Jag vill se någon film som börjar nu och slutar vid 21-21.30. Det skulle vara perfekt...

15 december 2008

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0