Dan före dan före doppardan

Åh nej jag glömde nästan! Imorgon ska jag ju slå in alla juklklapparna också! Visste väl att jag glömt något. Och duscha och göra mig julfin. Fattar inte att det idag är dan före dan före doppardan!!

Om ni undrar vad jag gör ikväll så är svaret att jag läser ikapp bloggar. Varje dag när jag kommer hem efter att ha varit borta större delen av dagen har jag 100+ inlägg att läsa ikapp så det är bara att sitta här fint och läsa så många man orkar/hinner.

Är sugen på ett bad med en god bok, bara för att komma i lite mysstämning. Det är ju jul för sjutton!
Förresten så föll det några snöflingor igår kväll men de smälte väl i höjd med trätroppsgränsen ungefär, nä men det är helt borta nu. Men imorgon ska det bli minusgrader (brr)! Jag hoppas på snö, hoppet med snö till jul är inte uppgivet från min sida. Jag håller fast vid min tro även när den får gå igenom de hårdaste av alla prövningar.

Så ska det se ut

Ikväll lyssnade jag också på Mer Jul och det är den första jullåten jag lyssnar på hemma denna säsong. J hatar ju julmusik och när han är hemma är det inte välkommet med julmusik. Därför har jag hört lite på Ms 20 årsfest och i några affärer som spelat, och det har varit alls hittills. Hemsk. Måste bättra mig. Julmusik gör ju mycket för julstämningen, och snö också- så kom igång och snöa nu! *blänger på Moder Jord*

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Visste du inte !? haha va sött.. finns till o med en knapp där det står spela in ljudklipp =)

2008-12-22 @ 22:12:50
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Vi har snö =) haha retas

2008-12-22 @ 22:15:18
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0