En god fredag

Okej okej... Jag borde kanske uppdaterat tidigare idag. Vaknade hm.. halv 9? Eller var det halv 10? Halv-någonting iaf. Gick upp och åt frukost, och sa hejdå till J som skulle till skolan. Blev övertygad om att han börjat smitta mig. Han är ju snuvig, hostig och har halsont. Och jag hade lite känningar i halsen och örat när jag vaknade och näsan kändes som den förberedde sig för snuva också. Nu känns det som att jag har lock för öronen nästan, men inget mer. Iaf ringde jag farmor och sa att jag inte vågade komma för att jag känner att jag börjar bli sjuk. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag smittade henne med en vanlig förkylning och det gick riktigt illa pga det. Hon är ju gammal. De blir så mycket känsligare då.
Det var okej iaf, och jag skulle ringa och säga till när jag kunde komma nästa gång, så det ska jag definitivt göra. Bilden är tagen på hennes 90 årsdag, det är snart 2 år sedan dess.

Sedan tänkte jag ta tag i dagen och pricka av sakerna på listan jag skrev här igår. Men istället plockade jag fram boken Våga flyga och la mig på soffan. Hade kanske en tredjedel kvar. Nu är det slut. Jag bara låg och läste i flera timmar. För ett tag sedan blev jag hungrig men jag orkade inte göra något åt det, ville läsa klart. Nu är jag inte särskilt hungrig längre.

Nu måste jag iaf ta tag i dagen. Kan inte slösa bort en bra fredag!

Till sist vill jag gratulera min kusin L som fyller tonåring idag!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0