Helg!

I och med att denna onsdag är avklarad har jag helg! Så skönt att få sova ut imorgon. Väcktes imorse 35 minuter innan jag skulle vakna av klockan av att en person ringde fel till min mobil, tack. Sedan var det någon på spåret när jag kom på tunnelbanan så i hela Västerort stod tågtrafiken still och elen var bruten. Sedan kom inte bussen i Liljeholmen, och den andra höll jag på att missa eftersom den ställde sig på ett annat ställe än den ska göra... Roligt. Kom iaf bara 5 min sent, och alla andra har flex så ingen tänkte på att jag var 5 min sen. Var jättelugnt på dagen. Hade precis lagom mycket att göra. Fick veta på mötet på eftermiddagen att arbetskamrat A har fått nytt jobb på samma företag men annan avdelning. Så hon börjar på nya avdelningen halvtid från måndag och på heltid från 15 dec. Snabba ryck! Igår hade hon fått beskedet att hon tilldelats jobbet, så det var verkligen snabbt... Grattis till henne!

R är lite jobbig, eftersom hon är lite instabil. Ibland jättetrevlig och sedan helt plötslig väldigt kort och snärtig. Lite konstig syn på hälsan har hon tyvärr också. Men jag kan inte göra så mycket mer än jag redan gör åt det. Är ju hennes liv.

Min moster jobbar ju på en annan avdelning på samma företag, så vi mailar lite ibland och gud vad hon är rolig. Ibland håller jag på att garva ihjäl mig alltså (fast försöker vara tyst så ajg inte stör). Jätterolig är hon.

Igår stötte jag på företaget Nya Tillys rör och konsult AB. Men pga att det var slarvigt skrivet såg det verkligen ut som Nya Tillys röv och konsult AB.

Efter jobbet åkte jag till morfar och var där ett par timmar. Bror M ringde mig när jag var där så fick en liten uppdatering. Och jag är grymt avundsjuk. Han har köpt en romantisk weekend till Paris till sin flickvän (och sig) i kombinerad födelsedagspresent/3 årspresent. Vill också ha!

Det var allt för denna gång, kanske skriver mer ikväll. Ska ju faktiskt inte upp till jobbet imorgon!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0