Kattvakt

Sitter nu hos min brorsa. Kollade hans Bokmärken för att se om möjligen Smuppra fanns där. Icke. Ser en mapp dock som heter Bra sidor och blir nyfiken på vad det kan vara för några. Håller musen över för att så dessa bokmärkta sidor. Där fanns Smuppra! Haha, ära gott folk, ära.

Mellan tangentbordet och skärmen ligger en sovande katt. Skitsöt go sak det där. Hans ena tass ligger lite på tangenterna och när jag måste sudda ut något måste jag sticka in ett finger under tassen för att komma åt. Men det gör jag så gärna så.
Jag har ju träffat Rasputin två gånger förut men då var han ganska liten så visste inte om han skulle minnas mig. Först nu när jag kom var han jätteframåt och nosade och ville bi klappad osv. Sedan blev han plötsligt som påmind om att det här stämde inte. Jag är inte hans mamma eller pappa. Vad gör jag där?! Han började jama surt och blänga på mig. Tom lite oljud från magen som visade att han var missnöjd. Sedan gick det bra igen, jag dög av någon anledning igen. Fick klappa honom och han kunde släppa mig med blicken längre än en sekund i taget. Sedan blev han så där tvär igen och ville inte alls vara med i den här konstiga leken längre. Och sedan var jag välkommen igen. Förstår inte hans humörsvängningar riktigt men han vet väl inte om han kan lita på mig verlkigen.
Sedan kom J, då var allt frid och fröjd. Både jag och J går bra och inget gammalt groll från magen hörs. Nej nej, inte nu längre. Fattar nada. Men är ju bra att han nu verkar känna sig trygg med oss. Han sover ju här framför mig så rädd lär han iaf inte vara.

På jobbet gick det helt okej. Dock var det mycket. Eller egentligen var det lagom men den 23e (nu bytte Rasputin sovställning och nu ligger huvudet på tangenterna istället. Alltså måste jag pula ett finger under hans haka när jag ska sudda nu. Nähä, nu bytte han igen. Tassen kom tillbaka...) var det jättemycket och hälften av arbetet som borde gjorts då blev lämnat till idag. Så 45 minuters övertid fast jag inte hade tänkt mig det. Aja... Extracash. Sedan har jag fått en till jobbdag! Jobbar även den 7e (blev erbjuden den 5e också som är en halvdag, men jag har läkarbesök och skulle då inte hinna till jobbet i tillräckligt god tid föratt det ska kännas nödvändigt). Det är jättebra, jaho!

J zappade mellan deras tvkanaler och fann finalen i K1, jippi... Så därför satte jag på datorn och uppdaterade bloggen.
Ledsen att ni inte fått någon bild till detta inlägg men jag vill inte rota bland deras bildfiler...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0