Nytt intresse som blommat upp?

Fixar lite med naglarna nu igen. Är ju faktiskt roligt att måla dem och göra dem fina. Iaf nu när jag äter mer frukt och grönsaker då jag märker att naglarna blir hårdare när jag gör det. Äter ju ofta sallad till lunch när jag jobbar och företaget bjuder på frukt i veckorna så jag passar på att äta då. Idag blev det kycklingsallad, ett grönt äpple och en clementin t.ex. Mumsigt.

Tråkigt är att jag knappt brytt mig om att måla naglarna tidigare så de flesta av mina lack har många år på nacken, en del är torra och andra är av ganska billiga märken vilket faktiskt gör att det inte blir så snyggt (iaf inte i kombination med att de stått praktiskt taget orörda i några år). Andra är färger jag inte kommer använda särskilt ofta. Tex har jag typ 4-5 olika nyanser av blått... På 2008 års Nationaldag målade jag faktiskt Sverige flaggor på naglarna vilket gjorde att jag fick nytta av ena blå färgen och även den gula jag har samlat på mig genom åren. Men oftare än så kommer jag nog inte använda vare sig blå eller gul.... Hade en period då jag målade många olika flaggor på naglarna och därför köpte jag hem billiga lack i udda färger så att jag kunde måla alla möjliga olika flaggor... Petigt värre var det!
Så när jag blir "rik" igen så kanske jag ska investera i ett mörklila nagellack tex. Det är en färg jag skulle vilja ha just nu. Ska hem till mor och far imorgon, får göra en räd i mammas förråd och se om hon har några användbara färger...

Jag, den 6 juni 2008

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Röda ( inte neon/orange aktiga )utan lite mörkade färg, e as nice, mörklila, lila, osv osv.. roligt mä färger.. fast gula gillar jag dock inte ser ut som man har ätit MASSA ostkrokar =)

2008-12-18 @ 18:07:25

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0