Tummen ljuger, lillfingret suger, handen duger.

Hade som jag förstått massa inlägg att läsa ikapp på bloggkoll (ja det heter tydligen blogglovin nu men det struntar jag i). Närmare 130 inlägg, lite färre än befarat iaf. Men nu orkar jag inte läsa mer. Har 43 inlägg kvar. Får väl fylla på med lite inlägg och läsa ikapp imorgon.

Jag är trött, gick ju ändå upp tidigt imorse. Så strax blir det sängen och boken för mig! Har börjat på Våga Flyga, den verkar rolig. Skönt, behöver lite annat efter alla hemskheter som kvinnovåld, förföljelser, hot, trakasserier, flykt, ignorans från samhällets håll osv som jag har läst om den senaste tiden... Men det är ju självvalt att läsa om det så kan ju inte klaga direkt, önskar bara att böckerna inte var baserade på sanning.

Ja... jag känner också att det börjar bli trist nu igen. Jag kom ju in i en "nästan en bild per inlägg"-period förut. Men den har jag fallit ur tydligen, tyvärr. Ska göra mitt bästa för att åtgärda det. Och ni ser till att bli bättre på att kommentera! Då blir det roligare för oss båda. Deal?
Great.
Jag börjar min del av avtalet imorgon torsdag. Gör du det också?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Okej! TORSDAG! ^^

Jag börjar!

2008-12-04 @ 07:51:43
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0