Was soll ich tun, was soll ich machen?

Det är ju så skönt att sova ut. Ja, inte sov jag så här länge inte, har ju hunnit äta frukost och läsa igenom aftonbladet.se också.

J har blivit förkyld vilket innebär att han inte tränade/tränar varesig igår eller ikväll. Låter som en elefant då han snyter sig. Stackarn. Men han är i skolan och pluggar iaf.

Den här helgen har jag hittills inga planer. Tror jag iaf. Däremot har jag en del jag tänkte
uträtta under torsdagen och fredagen.
Träna, diska, lämna tillbaka våffeljärnet, handla på ÖB, plocka undan lite saker, ringa farmor och besöka henne, komma på en idé till Js julklapp, vattna blommorna, sortera in den rena tvätten i våra garderober (vi tvättade typ 5 maskiner i helgen och har inte haft tid att lägga dem på rätt plats så de ligger i en jättehög brevid min del av sängen...)... hm, det var nog det. Vet ju definitivt vad jag vill göra och vad jag helst undviker... Vissa saker är ju tråkigare och jobbigare än andra, men ändock ett nödvändigt ont!

Oj, nu pep hemtelefonen att den har dåligt batteri. Ska leta reda på den och ladda.

Och för att hålla mitt löfte ska jag lägga en bild på mig själv och Sandra där vi fördömmer klotter! Jag har såå snygg hållning! Tror jag är mitt i en rörelse med vänster arm. Och på vänster ben kan ni se vad mina överböjliga knän hittar på ibland.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0