Torsdagen har äntligen anlänt

Idag var det en skön arbetsdag, men veckan har ju verkligen gått i snigelfart. Lunchade med S, L och L. S heter Sara precis som jag och L och L har också samma namn. Så det var lite festligt tycker jag. Jag åt Flygande Jakob och Pannkakor, man kunde välja massa olika maträtter där vi var. Jobbet blev klart i tid och jag gick tom 10 minuter innan, ovanligt för att vara denna vecka!

Sedan åkte jag direkt till mor och far där det anordnades "släktmiddag". Nu var ju långt ifrån hela släkten där, och inte ens hela min "sthlm-familj" var med, men några var vi och det var jätteroligt. Det anordnades mest för att min moster (och gudmor) A var i Stockholm några dagar på besök. Hon bor annars i dalarna. Så förutom oss fyra då var det min moster A (den andra) och hennes dotter A, min morbror L och hans fru M och två av deras döttrar M och P. P hatar att vara med på kort men jag lyckades få med henne på bild några gånger. Men det är verkligen slitsamt att vara fotograf med henne som måltavla...

Vi åt middag och sedan dukades det fram lite gott i form av onyttigt och nyttigt. Ämnen vi gick igenom var allt från döden (min mormors bortgång, att behöva avliva djur, djur som dött av olika anledningar) och sjukdomar till bebissnack, jobb och kändisar. Kändisar av alla dess slag (från reklamfilmskändisar till stora kändisar som Sven Wollter). Måste säga att kusin M kunde imitera imponerat antal reklamfilmer. Vad gör hon om kvällarna igentligen? Tittar på reklamfilmer och hoppar mellan kanaler för att se reklam istället för program?!

Apropå kändisar så var jag och Sa vid Medborgarplatsen i lördags och sprang på en lapp i Skrapan där det stod "Idoluppträdande klockan 14.00". Självklart var vi där klockan 14.30. Men så ser jag Sepideh och Robin E stå där borta så jag säger till Sa "där är dem!", "var?!" undrar hon, "DÄR!" halvt ropar jag och pekar med hela armen (de är cirka 3 meter ifrån). Självklart tittar Robin E upp precis på mig, just då. "hehe..." säger jag och gör om min pekning till en vinkning och gör världens största leende. Han ler glatt och vinkar tillbaka.
Sedan ville jag ta kort på dem, men Sa tyckte jag var fruktansvärt pinsam och ville inte att jag skulle fråga dem om det... Så jag tog kort från våningen ovanför på deras huvuden... Dock kan jag inte visa dem eftersom jag inte laddat in dem i datorn ännu och...

...idag när jag kom hem från släktmiddagen var kameran helt död.  Den vägrar starta! Jag tog bilder från släktmiddagen också. Så nu blir det inga bilder som jag har tagit på ett tag. Imorgon efter jobbet ska jag till OnOff och lämna in den, har ju försäkring på den... Så det var en tråkig avslutning på dagen.

Imorgon är det iaf fredag! ÄNTLIGEN.


Robin E och Sepideh, båda bilderna från deras bloggar på idolsajten.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: m

hhehe vad roliga de ser ut

2008-12-11 @ 23:44:31
Blogg/hemsida: http://dreamday.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0