Saturday night

Igår var det partyparty hos M. Med gamla godingar och nya bekantskaper i en salig blandning. Måste säga att "Magdas Partyskiva" verkligen var en hit (från typ 2004 eller så). Hihi.
Jag fick dock åka hem själv då F backade ur och skulle sova över på soffan istället för att åka hem (samma väg som jag). Så jag fick fara ensam kl 01.10 från förorten. Ringde mamma som, som tur var, var vaken och talade med henne på vägen, men hon var inte glad över att jag åkte ensam. Fick vänta på t-banan i 25 minuter, sicken dålig timing. Och det var ett tåg som stannade där och var "avstigning för samtliga" men en kille märkte inte detta då han sov. Väldigt hårt. Chaffören lyckades inte väcka honom utan gick iväg och sedan kom 3 tjejer som ställde sig och bankade så kraftigt på fönstret att hela rutan skälvde. Efter en stund vaknade killen till, tittade på dem och satte sig på andra sidan för att inte bli störd av bankandet. De lyckades väcka honom igen och uppmärksamma honom på att han måste ut ur tåget. Dock var alla dörrar låsta och han kom inte ut. Han ringde slutligen på "nödtelefonen" 3 gånger. Chaffören kom tillbaka och var en meter ifrån honom, i vagnen, då killen, som inte sett chaffören, tar världens sats och sparkar till dörrarna för att de ska öppnas. De gick utåt men åkte tillbaka till rätt läge igen. Chaffören såg inte glad ut. Till slut blev killen utsläppt på perrongen på andra sidan och tåget åkte iväg.
Jag kom hem helskinnad och sedan la jag mig kvart i 3. J la sig 4. Vi vaknade strax före tolv av en motorsåg. Väldigt störande.

Idag är det SÖNDAG! Och jag är glad. Skönt att ha på sig en stor t-shirt utan bh och mukisbyxor igen utan att någon bryr sig. Jag är ju ledig måndag och tisdag så jag kommer hinna ta igen mig! Och träna. Har ju inte tränat på hela veckan för att jag varit förkyld. Jag måste igång igen. Jag är ju nästan helt frisk.


Ms reaktion på presenten


En annan present

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0