I dag är en till dag i mitt liv!

Idag hade Johan bjudit hem en kompis vid namn Christoffer, för lek och plugg. Sedan bjöd de hem en till kompis vid namn Johan också. Vilket har inneburit att jag inte kunnat sitta något vid datorn förrän nu, och på dagen suger programmen verkligen på tv så jag har varit lite effektiv. Kört 2 maskiner disk, soppat golvet på vårt vardagsrums-/köksplan. Jag sorterade in alla böcker (tre papperskassar fulla) som jag tog med mig från Spånga i helgen i bokhyllan. I alfabetisk ordning på författare. Jobbigaste var väl att det redan var massa böcker där så man måste flytta och ha sig på dem för att få in böckerna på rätt ställe. Jobbigt...
Ja och så lite annat smått och gott som måste göras då och då... Typ diska kastruller och träslevar, vill inte handdiska! Det är farligt! Men jag klarade mig helskinnad denna gång. Fast det var inte helt trevligt..

Sedan sett på Smallville på tv och lite slötittande på annat. Jag åt bra idag iaf: Frukost 2 mackor och oboy, lunch nudlar och saft, middag räksmörgås och cola... aja, tre mål mat iaf.
Precis när jag var klar med nudelätandet så ringde mor och ville ta en fika, därav räkmackan. Så vi träffades på tåget och kollade i lite affärer. Hon hade en rabattkupong som snart skulle gå ut på Kappahl, 20%. Så vi köpte 3 trosor var, en beige kofta till mig och typ strumpor eller vad det var till mor. Och mor bjussade på det! Thanks :-)

Sedan åkte vi därifrån och for hem. Då kom jag hit och här fanns det inte 3 killar längre, det var tomt, ecko!
Precis när jag skulle börja skriva dagens blogg så kom dem hem, med en familjepizza i famnen, 6 burkar light cola. Och Johan x 2 dricker öl till pizzan och ser på tv. Johan, du åt faktiskt pizza igår! Det ÄR inte bra för dig, men det får jag inte säga när han har kompisar här för då blir han lite grinig på mig. Så får nämna det sedan att det inte är så bra för hans kropp, vi hade ju faktiskt bestämt att vi skulle laga hemlagad pizza i veckan. Då blir det 3 pizzor på mindre än en vecka, ack ack ack...

Men en rolig nyhet: Morfar åker hem imorgon från Dalen! Jippi!

Dagens tv:
Tv4:
19:30  Barnsjukhuset
20:00  Prinsar & prinsessor
21:00  Pojken som ser utan ögon

och om jag vill se vidare på tv efter det:

Tv6:
22:00  My name is Earl (46)
22:30  My name is Earl (47)                    Alt kanal 1: 22:30  Che Guevaras kropp
23:05  Scrubs (107)
23:30  Scrubs (108)
00:00  Spin City (7)

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0