Skönhetssalong och smycken

Idag fyllde min farmor 91 år (den 6e alltså). Grattis!
Jag var där och hälsade på och firade.

Träffade min kusin där, den näst äldsta som nog är 40+ nu. Hon har tillsammans med en kompis en skönhetssalong i Jakobsberg, hör av er om ni vill dit! Min mamma har varit där flera gånger och ska dit den 19 januari, innan vi ska på Allt för byn föreställningen, för att göra sig fin. Jag funderar på om jag också ska ta och gå dit, får ju lite kusin-rabatt. Och jag tror mamma betalar ^^
Iaf så gör min kusins kompis smycken och hon hade med sig några i bilen som hon visade oss. De var jättefina och häftiga. Dels var det smycken i silver (99.9% silver i lera) som var mycket vackra och dels smycken i glas som var riktigt häftiga. De var glitter, färger och mönster i olika lager i ett glassmycke. Alltså, de måste nog ses för att förstås. Snacka om orginellt att ha en sådan, säljs ingen annanstans. Jag får 20% rabatt på dem också ^^ Min kusin hade fler smycken i salongen, så jag funderar på att åka med mamma bara för att se på dem. Alltså, kanske ska åka dit och ta lite kort och lägga ut här så ni får se. Får se hur det blir!

Efter att ha firat farmor åkte jag hem till Sandra och var med henne. Vi gjorde lite allt möjligt medan Markus sov. Att han inte vaknade av mina skratt, det är ett under men så var det iaf. Sedan följde Sandra med mig hem till min mor och far för jag hade glömt min ryggsäck hos farmor så hämtade den. Ja och så passade jag på att snylta lite och fick med mig lite mat och en juice, så jag slapp handla på vägen hem. Tackar!
Sedan gick vi till bussen, den kom, jag gick på, Sandra gick hem.
Jag hade tur och tunnelbanan kom efter 2 minuter i V-by.

Imorgon skulle jag och Sandra tagit en fika kl 13, men nu fick hon jobba imorgon istället så hon prioriterar det. Snacka om konstiga prioriteringar, jag menar.. betyder vänskap ingenting för dig?
Nej, jag skojar bara! Självklart ska du jobba imorgon, vi kan ju ses när som helst i veckan (tror jag) och det är bra om du får jobba lite mer också. Bli inte för frestad av barnen nu! Inte dags för små kultingar ännu Sandra!

Sist, men inte minst: Wiebke har kommit "hem" från sitt hem i Tyskland! Hon är alltså i Sverige igen. Och vet ni vad, ingen snö alls i Tyskland. Så trist :-( Men vi ska också ses någon dag i veckan, och Yaowapa och Linda också om de kan! Lite kul, en tysk, en thai, en finne och en svensk. Men det är ett bra gäng. Men två av oss kommer ju inte forsätta vad jag vet nästa termin.Trist. Men kan ju hålla kontakten ändå!

Ska stanna här så det inte blir fööör långt!
Sussa sött allihop!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: sandra

Klart jag prioriterar barnen, dom som är så söta :) haha,bli en söt liten 1 åring så prioterar jag dig med, det lovar jag (:

2008-01-07 @ 20:46:07
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0