Bytt mobilabonnemang

Igår var jag också hemma pga ryggen, men sen började den kännas rätt okej, så bestämde att jag skulle gå idag iaf.
Och det har gått bra. Åkte tidigare för att undvika folksamlingarna vid rusningstid nu vid strejktider. Var på jobbet 8.10.
De låg _så_ efter. Ska egentligen göra allt jobb som inkommer fram till 13.30 under den jobbdagen. Idag när jag kom var det gårdagens kl 11.15 som jag fick börja med. Helt sanslöst.
Jag slutade 17.50, och nu är vi ikapp. Hurra! 8 timmar och 55 minuters ren arbetstid.
Ryggen har hållit iaf.

Nu har jag precis bytt mobilabonnemang, eller beställt nytt. Nu har jag Telia Mobil Student. Det är jättebra, men eftersom jag antagligen inte kommer vara student i höst kommer jag inte ha kvar det. Nu såg jag reklam om Telia Mobil Max 25, som man kan skaffa om man är student eller under 26 år. Priserna var snarlika, lite dyrare uppkopplingsavgift, 99 öre istället för 69 öre, men billigare minutavgift till övriga mobilnät, 49 öre istället för 69 öre. Billigare till fasta nätet. 0 kr till sms upp till 5000 sms i månaden, det är samma. Samma månadsavgift. Billigare mms med det nya... osv. Så går ungefär jämnt ut. Och jag slapp engångsavgiften i och med att jag gjorde det på internet.
Det fanns 15000 abonnemang, så passade på nu. Kommer ju antagligen inte kunna få det billigare sedan när jag inte räknas som student längre. Tror det kostar 100 kr att flytta abonnemanget, men jag kunde flytta det oavsett bindningstid jag hade kvar i och med att jag hade Student nu. Andra Telia abonnemang får ha max 3 månaders bindningstid kvar. Och för andra tror jag det måste vara obundet...

Ja, nu ska jag äta innan det kallnar! Har kunnat äta i 45 minuter men fastnat vid telia och här...
Men latismiddag idag- Toast.
Ciao!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0