Jag har känt dig länge, men ändå inte

Bra blandning på Allsången idag verkar det som ^^

Jobbet går det bra, så ojämt! Igår jobbade jag ju över, idag kunde jag sluta i tid.
Så kom LIsa förbi och frågade om inte vi kunde gå till Söder efter jobbet. Visst!
Passar ju perfekt idag. Snackade med Johan vid 16 tiden, då skulle han, kusinen, brorsan och brorsans kompisar in till stan och gibba.. Alltså spela dataspel tillsammans.
Vet inte när han kommer hem, men han trodde inte så sent iaf,
Så jag och Lisa gick till Slussen, och sedan bestämde vi för att äta middag tillsammans i Gamla Stan, dyrt blev det. Men det var väldigt trevligt och kul. Vi är väldigt olika, har helt olika bakgrund egentligen. Men ändå går vi väldigt bra ihop.
För att citera Lisa "Det här trodde nog inte våra mammor för 20 år sedan när de var gravida, att vi en dag skulle gå ut och äta tillsammans. Och jobba på samma jobb."
Mamma och Lisas mamma har jobbat och varit kompisar länge, tror inte de kände varandra för 20 år sedan, men bra länge iaf. Så hela livet har jag hört om Lisa, hur det går för henne, vad hon gör osv. Och antagligen detsamma för Lisa om mig.
Flickan är lång, ungefär 178 cm. Och hon har varit lång länge, så när jag var yngre fick jag ärva kläder av henne. Har inte fått kläder sedan början på högstadiet men jag har ändå kvar åtminstone en tröja som jag fått av henne som jag fortfarande kan ha. Den är lite kort i ärmarna men funkar iaf.

Vi är väldigt olika skrev jag, och det är vi. Vi kom på en likhet. Båda gillar att planera vad som ska hända i livet och blir lite irriterade på om någon velar och inte kan bestämma sig hur det ska vara. Säg bara ja eller nej, nu eller nästa vecka. Säg något, bestäm dig så att jag kan planera mitt liv!
Men annars har vi olika familjeförhållanden, relationsförhållanden, skolförhållanden, jobbförhållanden och olika partyliv.
Och ändå, går vi så bra ihop.
Lustigt det där, men riktigt skoj.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0