Dagens arbete

Trött, huvudvärk, ont i halsen har jag och öronont som kommer och går. Men vad ska man göra?
Jag gick till Brommaplan men gick ovanligt långsamt (kanske för att jag mådde dåligt..?) och kom därför fram till Liljeholmen 5 i halv 9 (börjar halv) och därför fick det bli bussen till jobbet. Den kom 08.32 så jag kom fram ungefär 35. Men min handledare var inte där. Tog fram posten och sorterade ungefär så som jag trodde man skulle göra. Och jag hade rätt visade det sig när han kom.
Jobbade på. Blev lunch. Han gick 20 minuter innan jag planerat att göra det, men han hade ingen uppgift åt mig. Så var bara att tare lugnt. Åt lunch självoch när jag kom tillbaka hade vi lite att göra. Vid 14.30 var det helt tomt. Jag kunde inte göra mer där. Så då föreslog de att jag skulle höra med den andra avdelningen om de behövde mig så kunde jag jobba där lite.
De behövde mig: en sjuk, en semester, en ledig, flera sommarjobbare, en massa att göra innan det var dags att gå hem.
Jag gick på fika sen kom jag med nya, friska(eller inte) tag. Det gick bra det med. Några småmissar men inget allvarligt och ändå var det några veckor sedan jag jobbade där, nästan en månad faktiskt.
När det var dags att gå hem straxt före 17 hade allt dagens arbete blivit gjort och de tackade mig för hjälpen. Själv var jag bara tacksam att jag fick jobba, göra något, och inte bara sitta på arslet och få betalt- inte min grej.
Fick mail av den chef jag jobbat för nu att de har ont om uppgifter till mig på eftermiddagarna (nähä?) och att min andra chef frågat om hon inte fick låna mig under hela onsdagen denna vecka. Det var okej både för min nuvarande chef och för mig. När jag bekräftat att det var okej fick jag mail av min chef som löd "TACK".

Imorgon ska jag på säkerhetsinformation för nyanställda. Det börjar kl 10 tror jag. Vet inte hur länge det håller på...
Och så ska det bli spännande att se vad jag gör imorgon eftermiddag :-P


Stegen kanske ni undrar hur det gått med?
2 dagar har jag räknat bort då jag burit klänning och inte kunnat ha den på mig, en dag var jag så dålig att jag bara låg och sket i att ha den på mig. I helgen har jag haft den på mig men inte alls nått upp i några imponerande summor, faktiskt väldigt dåliga. Men jag är väl skyldig att redovisa dem också antar jag eftersom jag kan skriva ner dem bra så får jag väl visa båda sidorna av mynten. Kan ju säga att jag sett mycket på serier och läst en bra bok, Män som hatar kvinnor, så har varit mycket stillastående+ inte mått helt okej. Ja nu kommer det, både lördag och söndag kom på drygt 5000 steg vardera. Ändå har jag gått till och från tbanan flera gånger under lördagen och till Islandstorget och tillbaka på söndagen.
Så är det iaf.
Idag går det bättre. Får redovisa det imorgon.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0