Hahaha

Okej, det här var riktigt kul! Efter att ha visat Johan vad träffande testet är ville han också testa. Han besvarar alla frågor och får resultatet:
Du är...
Sverker Olofsson
Du är den som håller igång diskussionen runt middagsbordet. Efersom du är diplomatisk men samtidigt samhällsengagerad passar du bra som programledare för Agenda, Plus eller likanande debattprogram.

Johan blir mycket besviken.
- Sverker Olofsson?! Nää det är jag inte alls det! Fan jag ville inte vara han! Jag vill också vara Luuk! Skit test! Okej, motiveringen köper jag men fan så där är ju inte Sverker. Debattprogram är bra det med men...

Mitt i min skrattattack kommer jag på vem Sverker är, han som är med i Plus och kastar allting i soptunnan. (Tex kastade han WOW eftersom det inte framgick att det var ett spel som är beroende av internet).
Jag börjar skratta ännu mer och Johan blir upprörd (och road, för hans ögon är glada även om hans ordval är mindre glatt). "Faan"

"Men lilla Sverker, ska Kristian trösta dig?"
Behöver jag säga att han undvek min kram?
Nä, nu ska jag se om min Sverker behöver lite kärlek, jag är ju trots allt lyssnande och genuint intresserad så då får han prata på om kärnkraftsproblematiken (ett svarsalternativ i testet) om han känner för att öppna upp sig och ha en diskussion eller debatt. Dock är jag ju lyssnande så får se hur den enmansshowen ska gå till...

Detta kan bli dygnets sista inlägg så jag säger God natt nu!
Imorgon ska jag upp 8.30 för att ta mig till tandläkaren så han kan fylla i tomrummet efter den del av tanden som lossnade i måndags. Tidsödande, onödigt (att tandbiten lossnade), dyrt och långt bort- men ändå intressant!
Guten Nacht.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0