Pinsamheter i livet

Jaha, la mig alldeles för sent och kunde sedan inte heller somna så somnade alldeles för sent också. Snoozade i 20 minuter idag igen, börjar bli en vana. Men jag hann med rätt tåg! På bussen gick det på ens kolklass, men den var rätt okej faktiskt. Och de var inte såå många.

Dagen började bra. Hade Jojo först och första 45 minutrarna snackade vi om filmläxan och berättade våra filmer för varandra. Nästa 45 minutrarna flyttade vi till ett nytt rum! Spännande att vara i ett rum man aldrig varit i! Låg vägg i vägg med det vanliga men var rätt så fyrkantigt :-S Iaf, där satt vi i 4 grupper och vi skulle berätta pinsamma händelser från våra egna liv. Sedan blandades grupperna och man skulle berätta igen. Därmed skulle man både producera och avläsa varandra. Riktigt kul. Dock (eller bra egentligen) så kollade Jojo på mina berättelser och la in kommentarer efteråt (som PINSAMT, GENERAD, skratt eller "FINNS BÄLTE"). Stora bokstäver betyder att det inte är svenska ord utan etiketten på tecknet, dvs ett ord på teckenspråk. Så nu har han fått höra lite pinsamheter från mitt liv.. men men. Jag har ju hört en del från hans, hihi. 

Lunch. Ont om plats överallt! Slutade med att jag, Gabbi och Stefan satte oss på Coffe House by George. Vi hade en trevlig timma där vi pratade tvillingar, graviditeter (stavas det så :-S), USAs konstigheter (som deras papperskassar, dammsugare, tvättmaskiner, brist på torktumlare och torkskåp, bilar, syn på "att gå", priser (att grönsaker är PI dyrt) osv... ).
Sedan föreläsning med Farfar, kunde varit mer spännade. Missförstå mig rätt, farfar är jättetrevlig och kul att ha som föreläsare men just "ämnet" känns inte så spännade. Tyvärr.

Efter skolan la jag in denna veckas läxa (ska vara klar på onsdag) på Johans MP3 som jag lånade med mig och sedan åkte jag till Hötorget.
Se inlägg ovan (strax).

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0