Skavsår

Jag sov med avstängda mobiler inatt. Det gick bra. Och väckarklockan ringde trots avstängningen, alltid bra att veta. Skönt.

I måndags gick jag hem från Alvik igen, tog 55 minuter. Tänkte att jag skulle göra det flera dagar den här veckan, så blev det inte för att..: 
Min vänstra fot lite större än min högra, vilket brukar leda till att jag köper skor som är perfekta på vänster men förstora på höger. Men för något år sen köpte jag ett par jättesnygga och sköna gymopadojjor som satt perfekt på höger (och högra foten jublade av lycka att få ha en sko som satt perfekt!) men något för liten på vänster. Tror inte de hade någon större storlek på lagret då. Brukar gå bra ändå med detta par. Men jag antar att eftersom jag inte använt dem på länge så är inte min vänstra fot van vid dem igen, och därför när jag gick så långt fick jag skavsår. Ett rejält! Rejäl blåsa över hela hälen. Oskönt. När jag skulle sätta på skavsårsplåster så står det ju att det ska vara torrt och rent. Jag hade dessutom bråttom. Så precis när jag ska sätta på så spricker blåsan och det blir massvis av vätska över hela hälen. Suck! Torkade lite snabbt. Kanske inte direkt rent men skitsamma. Sedan satte jag på den. Hade inte alls ont igår, dagen efter. Eller lite på morgonen, ömt och så. Men idag. Ajajaj vad ont det har gjort. Har haltat fram. När jag kom hem öppnade jag lite på ena sidan och då var det mer vätska, hoppsan. Så tryckte ut vätskan och satte tillbaka plåstret ordentligt. Nu gör det mindre ont, så var väl det som var problemet då...

Imorgon skulle mamma till sitt andra jobb. Men det blev inställt. Så då tar moder en semesterdag istället. Och jag har inga lektioner så vi ska sammanstråla tänkte vi och shoppa. Har inte gjort det på evigheter. Visserligen kan jag inte sätta sprätt på allt för mycket men har lagt undan lite med tanke på att kunna köpa lite nya sommarkläder och skor. Och förhoppningsvis kan mamma sponsra mig lite, ifall jag hittar mycket fint :P

På fredag ska jag jobba men efter ska jag, och förhoppningsvis också Johan, åka hem till min mor och far och äta middag där. Jag minns inte att jag varit hemma där sedan påskafton? Och senast jag träffade pappa var dagen innan min födelsedag. Stämmer det? Isf ungefär 3 veckor sedan jag träffade min fader. Nä känner att jag verkligen måste dit nu, de har ju till och med fixat ordning lite!

Dagens serieprov gick nog bra, men nu är jag trött och får inte tag på fästmannen. Usch. Ska slappa lite. Skolveckan är över. Men jobb på fredag som sagt, och sedan kommer det säkert dyka upp tonvis med läxor på mailen över helgen. Det ser jag inte fram emot.
Hoppas ni har något att se fram emot!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: mamma

Klart jag får sponsra! Kram gumman!

2008-05-07 @ 20:34:45

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0