God morgon

Ja, jag är uppe sedan länge! Har nästan ätit klart, ser på nyheterna och i 1timme och 20 minuter tänkte jag repetera det jag inte hunnit med. För jag har ju inte gått igenom allt jag vill ännu. Men det går nog bra ändå.

Ja nu ska jag strax börja repetera, så fort nyhetssändningen är över. Idag blev det gröt till frukost och jag är jättetörstig, får jag ordna!
Imorgon är det sovmorgon!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emily

svar på kommentar: hahah nej jag är budgetspecialist så resan ligger just nu på 5500 kronor per person, i detta pris ingår; hotell 4+stjärnor, frukost på hotell, havsutsikt och flyg + mat på flyget :) Det enda som fattas är transfer till och från hotellet men det går på +150 kronor per person. Så det är ju billigt för 2 veckor i Phuket! ;)



Vad roligt, så kul att se/höra när andra unga par har varit tillsammans så länge. Jag känner nog ingen annan som har varit med sin kille så länge som jag. Igår var det 3 år och 8 månader mellan oss :)

- kram -

2008-05-19 @ 14:21:02
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emily

sv: haha ja det är väldigt billigt, flygresan finns på fritidsresor (finns fortfarande kvar fast de har höjt priset från 3 495 till 4 995), sedan bokade jag hotell via en sida som hette Asian Web nånting :P Egentligen hade jag tänkt göra det via sterling och då kostade hotellet 4620 kronor men jag hittade som sagt den där Asia sidan som var 1000 kronor billigare trots att jag fick betala extra för havsutsikt. Det gäller att boka flyg och hotell separat, blir oftast billigare då ;)



Aha, hur gammal är du/Ni 2 då? :)

2008-05-19 @ 19:53:33
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0