Dystert

Så är det måndag. Det känns inte alls roligt. Känns som jag bara sitter av mitt liv. Blä.
Ledsen, kommer bli mer munter sedan men just nu känns det inte jätteroligt. Känns rätt så hpplöst att söka jobb. Jag hoppas verkligen att jag blir antagen i december så att jag kan känna lättnad! Det kommer vara så otroligt skönt då. En toppen julklapp skulle det vara. Håll tummarna för mig är ni snälla.
10 november är det idag. Ca en månad kvar till besked anländer. Varför kan jag inte få besked nu, så vet jag? Jag hatar att vänta!

Det enda som verkar bra idag (nej okej inte enda), är att vädret matchar mitt humör perfekt. Det är kallt, grått och det spöregnar. Så fult. Alltid något.

Nej men här kan jag inte sitta och älta. måste göra något av livet. Vad finns det att göra när folk är på skola och jobb? Jo, gymmet. Tack och lov för mitt älskade gymkort. Då kommer jag ifrån kärleksmumsen också, farligt goda dem där. Har ätit en och en halv ruta redan idag... inte bra.
Det som är kvar från vår bakning, men vi har gett bort en del. Vår plåt får plats i vårt kylskåp haha.

J är och övningskör en massa med sin fader idag. De var borta på förmiddagen, kom hem för lunch och åkte sedan iväg igen. Imorgon förmiddag gäller det, uppkörning! Hoppas hoppas hoppas det går vägen! Vilken härlig känsla det skulle vara!

Nej nu ska jag göra mig iordning och sticka ut i det härliga vädret!

Ps. jag har köpt Chokladkalender! Det är tradition och det ändrar man bara inte på för att man bli gammal! Så det så.

Årets Chokladkalender.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0