Längtar efter det där ljuvliga....

Jag vet att jag har sagt det förut. Men nu jäklar ska jag baka till den här helgen. Den 18 oktober la Bambi ut det här receptet. Och jag har inte kunnat släppa det! Tänker på hur gott det ser ut var och varannan dag. Enligt henne själv så är det himmelskt gott och oemotståndligt. Jag tror henne.


Bambis Kärleksmums som suktat mig i flera veckor...

Till den här helgen passar det perfekt med lite bak (särskilt med namnet Kärleksmums). Ja, för min del iaf! På fredag firar ju jag och J 4 år tillsammans! I vanliga fall firar vi detta med Kinamat på favvo restaurangen i stan (China Wang) och bio. Men i år är det ju inte som vanligt. För det första har vi inte råd (det är jävligt tråkigt att vara fattig!) och för det andra debuterar J på lördag med att tävla i kung-fu på Stockholm All Styles Open. Eftersom det är viktklasser som gäller och J ligger numera ca 0.5 kg över gränsen för den viktklass han vill ha (8-9 kilo har försvunnit på ett par månader!) och invägningen sker mellan kl 7-9.30 på lördag morgon kommer hans middag inte vara särskilt rejäl. Och inga sötsaker för hans del inte. Så får han äta upp sig mellan invägningen och själva tävlingen så att han får i sig lite mer näring och orkar. Så därför blir det till att förhoppningsvis fira på lördag kväll istället. Förhoppningsvis skriver jag för att jag är rädd att min pojke skadas och får ett knäckt näsben eller annat obehagligt som gör att han hamnar på akuten... Ja, säker kan man ju inte vara. Reglerna som gäller är ju "lätt kontakt med huvud". Och om lätt råkar bli hård? Ja, då stängs man av om det är med uppsåt, typ. Men är ju fortfarande en skadad motståndare! Nä, men det går nog bra. Bara jag som känner mig lite överbeskyddande. Är väl inte så konstigt?

Iaf, så tycker jag att jag förtjänar massa godsaker! Stilla mitt oroliga sinne med lite lugnande choklad. Herregud Beach 2009 är långt borta, haha skojade bara. Nä, men ska ju träna 3 gånger minst denna vecka också så varför inte. Och de flesta ingredienserna finns ju redan i vårat kökskåp så lär inte bli så dyrt heller! Lagom att baka typ på torsdag? Eller ska jag vänta till fredag? Kan ju baka på förmiddagen och sedan träna box och sedan belöna mig med baket! Ja, GUD vad gott det ska bli *ser fram emot*.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: bambi

Hej! Helt okej att du lånar bilden. Jag varnar dig ännu en gång.. dom är farligt goda... det går inte att sluta äta dom! ;)

2008-11-04 @ 09:35:14
Blogg/hemsida: http://bambi.bloggagratis.se
Skrivet i slottsdammet av: Hanna

Allt bra idag? :)

2008-11-04 @ 09:49:44
Blogg/hemsida: http://honhannah.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0