Lurad på tårtbit!

Hm, jag kom hem 30 minuter senare än planerat. Nu kom jag på varför. Datorklockan! Den gick rätt igår så dum som jag var förutsatte jag att den gick rätt idag med, dumma mig! Så jag åkte hemifrån halv tre enligt den och tyckte sedan att tiden gick riktigt fort alltså. Men nu ser jag ju att den går en halvtimme efter! Enligt den är klockan 16.26 nu, inte 17.00 som den egentligen är. Alltså gick jag hemifrån några minuter efter tre istället för halv tre! Och detta kostade mig en tårtbit. JÄDRANS DATOR! Fast funderar på att för första gången på 6 år fuska lite. Utöka 24-timmarsregeln. Var ju för sjutton inte mitt fel att datorklockan inte kan hålla tiden. Känner mig rätt lurad faktiskt. Vi får se. Isf äter jag bara en lite tårtbit och inget mer.

Har en känsla av att jag kommer ha ont imorgon bitti, och vara riktigt seg ikväll. Tyckte det gick lite för lätt idag så höjde de flesta maskinerna med 10 kg- det brukar göra ont efter det. Utökade också sit-upsen. Gjorde 40 stycken vanliga i rad, kunde faktiskt ha gjort över 50 men vilade istället och gjorde sedan sneda situps och benlyft (som känns i nedre magen) innan jag avslutade med 10 vanliga sit-ups igen, och då var magen trött!

Missade precis tunnelbanan på vägen hem så skulle vänta i 9 minuter. När det var 4 minuter kvar kom jag på att jag skulle ju köpa fanta och cola! Annars har vi ju ingenting att dricka... Var dessutom längst bort från affärerna och fick gå över hela perrongen igen, missade ju tbanan så såklart. Var sjukt jobbigt att gå uppför trappor och bära 2 st. 2 liters dricka. När jag kom till perrongen igen var det 8 minuter till nästa. Tyck synd om mig :-( Kallt är det också, frost ute. Brr.

Vet ni va? J är inte hemma ännu, hm... Han lovade ju att vara hemma 5 och skulle försöka komma redan halv. Aja, var ju faktiskt lite beredd på detta, J är inte den bästa på att passa tider.
Nu ska jag ta en dusch, äta något till middag och sedan ordna mig! Ska sätta på Smurffilm tror jag som Familjen har, bra för stämningen.

Ciao.
Happy Halloween, och Glad Alla Helgons Dag.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jessica

Vad duktig du är med träningen. Kämpa på. Jag är så seg idag. Har precis gått upp och duschat och fest ikväll igen, hjälp mig är för gammal:)

2008-11-01 @ 17:21:34
Blogg/hemsida: http://accessoaren.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0