Morfars 80årskalas

Ja ni. Det var trevligt igår! Vet inte när jag och J kom fram men var väl vid 3-halv 4 snåret. Då var det jur edan lite folk där. Vi åt landgångar som var jättegoda och prinsesstårta! Snackade med lite folk. Bror M visade sin tredje tatuering som ser ut så här:

Det står "Pennan är mäktigare än svärdet" på latin och var en födelsedagspresent från flickvän och vänner.

Efter ett tag blev det dags för M och A att åka hem och J hakade på. Jag ville dock stanna och träffa de som ännu inte hunnit komma. När Camillas familj kom blev det mycket bebis-snack. Roligt var det också. Säger ju bara detta: det var tur att det inte var någon fartkontroll när den blivande pappan körde till BB. Hade han inte kört så fort hade bebisen kommit i bilen för när de väl var framme tog det bara 20 minuter! Fick se mms bilder också. Men Camilla var kvar på BB och skulle få åka hem först i morse. Malin var inte alls stolt över att vara moster.

Vi sjöng för morfar och hurrade. Jag tror han gillade tröjan för när han hade öppnat packetet visade han upp den för alla där och lite senare när nytt folk kommit tog han fram den igen och höll upp den framför sig och visade innan han la tillbaka den i presenthögen. Kul att han uppskattade den. Han fick bland annat rakapparater, en musikal-biljett med mera. Var riktigt tevligt. Min kusin Annas pappa var där och han hade bakat kanelbullar till halv 1 på natten eller något sådant som han bjöd på. Och de var jättegoda!

En del av en av tårtorna.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0