Såld

Ja, när man inte har några måsten är det svårt att kliva ur sängen. När jag sedan märkte att klockan blivit så mycket så även om jag gick upp och åt frukost och gjorde mig i ordning skulle jag komma fram till polisen först vid lunch. Och det är ju inte så lyckat... Så nu siktar jag helt enkelt på att åka så jag kommer fram efter lunch! Tidig eftermiddag alltså.

Började läsa en ny bok igår som jag snodde från mamma, Såld som handlar om en kvinna från Ryssland som vill ha det bättre än sin mamma och mormors enkla liv. Hon åker till St Petersburg och träffar en man där som säger att han kan ordna jobb åt henne på ett Casino i Vilnius (Litauen) och sedan kan hon bli barnflicka i Sverige eller Tyskland (tror jag det var).
Det är en sann historia och trots att hon flera gånger under resans gång tycker att något är skumt och konstigt så slår hon bort tanken. Det borde hon inte ha gjort, för snart är hon fast i några mäns händer och blir tvingad till protistution, i ett annat land, med annat språk och andra lagar och hon kan inte ta sig därifrån...

Den kan jag läsa ifall jag måste vänta på passenheten länge. Läste en bra bit över 100 sidor igår, den är väldigt lättläst.

länk

Nej nu ska jag sätta igång med CV skrivande!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: amiliayes

vilken hemsk bok :(

2008-11-12 @ 15:35:01
Blogg/hemsida: http://miilliisens.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0