Som plockgodis

Insåg att jag inte skulle hinna få i mig någon mat (ska ju tillagas också) i tid så skippade SatsDans och hoppar på Muskel (heller aldrig testat) istället som börjar senare. Därmed har jag kunnat fylla magen med lite mat nu.

Svärfar ringde och sa att han bokat en ny uppkörningstid, var tydligen någon som avbokat NU på lördag men i ett helt annat område. Så de måste köra en massa i det området så J lär sig känna det och inte blir lurad... Hoppas de har tillräckligt med tid för att hinna med det!

Nu ska jag leta reda på vår vita boll-lampskärm. Tror den ligger i en speciell låda på vinden, annars får jag leta i källaren och lite här och var efter den. Såg den för någon månad sedan när jag letade efter en mössa...

Om en timme måste jag åka till träningen, då ska jag vara laddad. Men jag bytte om till träningskläder innan jag insåg att jag inte skulle hinna och restiden till detta ställe är kortare, så ska nog inte vara några problem att hinna! Jag gillar att träna på måndagar, känns som veckan har fått en bra start då!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emily

Haha tro mig, jag vet att det heter långfinger, men jag kallar det som sagt "fuck you"-finger (a)

2008-11-17 @ 17:54:43
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0