Min lördag, från morgon till kväll

Jag hade ju tänkt sova vidare på morgonen men kände mig för pigg för det så bestämde mig för att åka hem till mor och far. Var ju jätteskönt utomhus på morgonen!

Snackade med pappa en stund innan jag gick in till mamma och hälsade, hon tog sig en lite sovmorgon (det var ju jag som var omänskligt tidigt uppe!).

Sedan smsade jag Sa ("Lever du?" vilket de tydligen hade roligt åt. Måste ju kolla att de mår bra idag också!) och hon ringde upp. Bestämde att jag, Sa och Su skulle ses i Vby så jag fick skjuts upp med pappa dit när de ändå skulle handla. Vi äter lite och sedan åker vi hem till Sa istället. Där hade vi det himla skoj. Särskilt på lite och dålig sömn. Ja jäklar vilket skratt jag satte igång med ett tag. Dock ej det kända tjut-skrattet.

Sedan fick jag rusa hem till mor och far för att slänga på mig smink på 1½ minut innan vi skulle åka till Solna och hämta upp J. J vann första matchen automatiskt då de var ojämnt antal i gruppen och han inte hade någon motståndare. Andra matchen vann han. Och tredje avbröt han. Men han lever! Har ett halvt blått ögonlock, lite blåmärken och en lårkaka. Inte så farligt. Hans mamma började dock gråta uppe på läktaren, hon tyckte inte alls att det var roligt att se på, pappan kunde dock uppskatta det mer.

Vi åkte vidare mot Bålsta för att fira kusin C som fyller 21 år idag! Och hälsa på deras Wincent! Så himla söt alltså. 8 dagar gammal bebis. Verkligen hur söt som helst. Med hockeyfrilla!
MEN tyvärr, tyvärr, tyvärr tog batteriet i kameran slut så har inga kort! Men andra tog så kanske kan få lite bilder skickade till mig...
Mina morbröder betedde sig som om dem var i 7-10 års åldern ungefär och retades, larvades, petade på varandra och asgarvade och var allmänt flummiga. Vi undrade vad sjutton de hade fått i sig... (Cola tydligen bara vid det laget..?).
Men kul att de kunde roa sig!

Vi sjöng Ja må du leva för C, och Wincent vaknade inte. I slutet av kvällen vaknade han dock för att han var tvungen att göra nummer två, och när det skulle bytas blöja var han väldigt missnöjd vilket resulterade i första skriket uppkom (för mina öron då, han är ju inte stum). Haha så söt.
Föräldrarna verkade uppskatta att vi köpt kläder i något större storlek (fortfarande pyttesmå). Tänkte att de är bra att ha något att växa i, han ska ju inte vara så pluttig hela livet!

De bjöd på god mat som alltid, och tårta och andra tilltugg. Mums. Sedan for vi hem. Både på dit och hemvägen var det tjockt med diumma! Pappa ville först att jag skulle köra men pga att jag:
1. Har aldrig kört i den här sortens väder förut och vll inte köra den sträckan första gången då.
2. Har aldrig kört på motorväg och vill inte köra i sådant väder då.
3. Viv ar lite sena (pga mig) och skulle hämta J på vägen. Alltså kände vi oss stressade, inte bra när man övningskör.
4. Drack alkohol under natten. Lika bra att avstå körning idag.
5. Sovit 3 dåliga timmar under natten och är antagligen rätt övertrött. Rejält trött är lika farligt som att köra berusad har jag hört.
Så, jag avstod. Och tur var väl det med den jäkla dimman! Man kunde ju knappt se när vägen svängde alltså.

Och nu har jag och J ätit Kärleksmums, hans första provsmakning (nu har han ju klarat viktgränsen med 0.7 kg så han kan äta vad han vill! Förresten är hans jeans väldigt stora i midjan på honom nu...). Jättegoda! Mumsfilibabba!

Har snackat lite till med Sa och Su under kvällen! Måste ju hålla mig uppdaterad.
Och jag hMiar träningsvärk i över- och underarmar, händer (?) och rygg. Aj.

Det var allt för denna gång. SOV GOTT!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0