Vad gör en vuxen man till ett barn?

Idag fick jag en liten inblick i hur det kommer vara att vara förälder. Nej nej, vi har inte varit barnvakt eller något sådant. Jag syftar på J. Faktiskt. För ungefär 2 veckor sedan var det någon arbetsmarknadsdag på KTH och en del företag gjorde reklam för sig. Han fick med sig ett USB-minne, en snygg svart t-shirt och en studsboll. Och det är den där studsbollen som jag syftar på nu. Han har studsat med den för sig själv nästan vaje dag sedan han fick den, verkligen road. Han hade t.o.m. med den på kryssningen.
källa
När jag kom ner för att göra frukost ropade han "ta emot!" och kastade den så den skulle studsa till mig. "Kasta tillbaka!" jag kastade tillbaka... han kastade igen, och ville ha den tillbaka. Jag var dock hungrig och ville göra frukost.
"Varför studsar du den inte mot väggen?" frågade jag. "Det är inte lika roligt" fick jag till svar. Suck... Jaha, men jag vill ju göra mackor nu... Så jag blev lite mer passiv för varje gång. Och trots att jag stod och bredde mackor eller hade händerna fulla av mjölk, smör, leverpastej och gurka så kastade han mot mig. När jag blivit rätt så passiv frågade jag
"hur kan du tycka att jag är roligare än att studsa mot väggen?"
"jag vet inte, du är ju skittråkig nu" fick jag till svar och sedan började han kasta bollen mot vårt städskåps dörr. Duns, duns, duns, duns.
Det roade honom i en liten stund iaf. Sedan fick han återgå till skolarbetet.

Aja, jag är iaf glad att han pluggar hemifrån idag! Vi har setts alldeles för lite den här veckan.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: annelie

Åh gud... MÄN!

2008-11-20 @ 18:41:31
Blogg/hemsida: http://goolan.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0