Borta! Hemma!

Nu är jag hemkommen! Johan kom till mor och far igår och medan han åkte moppe började det spöregna så han blev genomsur. Han föreslog då att vi skulle sova över och åka hem idag istället. Så blev det.
Jag och mamma såg Idol och sedan Familjen är värre, därefter I ditt ansikte-som tyvärr int avar lika roligt som de två tidigare avsnitten jag sett.
Sedan gick vi till sängs vid ett. Klockan 7.22 vaknade jag och Johan första gången, han var orolig att han inte skulle vakna i tid då hans pappa skulle komma kl 10. Men det var lugnt och jag hade ställt mobilen på väckning. Vi somnade om och vaknade igen 9. Vi gick upp och åt frukost. Intressant va?
Sedan åkte Johan iväg och övningskörde med sin far i Järfälla-Jakobsberg där hans uppkörning kommer vara om 1 månad.
Jag såg på fab-5 hihi. Sedan åkte jag, mor och far till matäfferen i Hby och sedan körde jag hem hit. Och nu är jag alltså här.

Har påbörjat mitt godisätardygn kl 12.45 med en Kina-chokladkaka. Mums. Sedan har jag ju en hel stor After Eight kvar från förra lördagen i köket så den kan jag mumsa på.
Tänkte simma idag med mor, men hon är inte tillräckligt bra så vi siktar på imorgon istället. Så nu funderar jag på om jag ska träna idag eller om jag ska träna imorgon antingen simma eller gymma. Svårt det där att bestämma sig. Just nu lutar det åt att satsa på imorgon. Fast är ju fest ikväll, lär bli lite trött och seg imorgon...


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0