Dagens att göra

Ringde J nyss och berättade om nedkomsten. Fick också höra "ska du inte träna idag, det var ju ganska länge sedan?" *BIG EYES* "Ursäkta?! Jag tränade igår!" Jaha, det hade inte han uppfattat (jag passade ju på när han var i skolan och sedan direkt åkte på egen träning). Bara för att jag är hemma när han åker och när han kommer hem 5-6 timmar senare betyder detta icke att jag levt i celibat :-P Dessutom sa jag ju att jag av en slump träffade Empan vid t-banan när han kom hem, var tänkte han att jag hade varit? Aja... Han lyssnade nog inte riktigt på mig.

Idag är det mycket att göra. J hade lektion kl 8 imorse och när han kom dit (efter att ha somnat alldeles för sent) upptäcker han att det igår mailades ut ett "inställd lektion"-mail. Han kollade ju inte mailen igår eftersom han hade så mycket att göra då... *suck* Nu är han på bilskolan och snackar med dem.
Sedan snackade han om att träna och att göra en läxa. Jag ska äta frukost, göra mig fin (ta en ordentlig dusch t.ex.), kanske åka iväg till Vby i ett visst ärende. Och sedan göra mig fin igen (byta till klänningen). Sedan ska vi nog åka till morfar, kom på igår att J aldrig varit hemma hos honom. Synd att första gången blir utan mormor :-(

Snart är mamma, morfar m.fl på min mormors brors begravning. Roligt sätt att börja en födelsedag. Eller nu blev det ju inte börja, för Camilla tog över början och gjorden den mycket bättre!
Nä, nu mat!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ♥ MAMMA JESSICA

Det hoppas jag med för det var det som var meningen..

Jag är lite dålig på att säga till rakt ut.. Ibland kan jag kanske säga, "men kan ni inte lägga av".. dock med en snäll ton..

2008-10-31 @ 10:33:27
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ♥ MAMMA JESSICA

Nja det har jag sagt, men då får man typ tillbaka, men va fan är du sur över då..

2008-10-31 @ 10:54:23
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0