Palla äpplen med grävskopa

I måndags börjde de (vägarbetare) gräva ett hål i vår gata här, och spärra av vägen. Väsnas och dunsar titt som tätt gör det men så länge det inte är kl 7 på morgonen så är det lugnt! För en stund sedan hörde jag och J ett asgarv utifrån. Eh, jaha, tänkte vi och kollade på varandra. Jag, som har bästa utsikten ditåt tittar ut och ser bara hur den ena kolla in mot tomten. Förmedlar detta till J och vi båda undrar vad det var som var så roligt med vår tomt?
Vi rusade till fönstret och då ser vi deras grävskopa (fast det är två skopor, en över och en under som en mun som öppnas och stängs) som befinner sig i vårt äppelträd, ja bland grenarna. Efter några sekunder med hjälp av visuella intryck och deras rop till varandra förstår vi att han som sitter i grävskopan ska försöka palla ett äpple från trädet, med hjälp av skopan.
Jag rusade så klart till kameran för att kunna visa er en bild, men fick inte till någon bra förrän han gav upp och den andra killen ropade "Äh det var nära iaf!" och de garvade allihop...
Men här får ni se lite iaf:


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0