Hela dagen idag

Trött jag blev... Har precis kommit hem från gymmet. Lisa ringde på eftermiddagen och hade sådan ångest. Hon var tvungen att ställa in, igen. Får bli fjärde gången gillt för oss tror jag. De hade jättemycket på jobbet och var tvungna att jobba över. Jag förstår det, sådan tid på månaden. Kommer ihåg det där från mina arbetsdagar där borta. Hur otroligt mycket det kunde vara ibland i slutet/början på månaderna. Men vi satsar inte på torsdag denna gång, verkar ju ändå inte meant to be, utan ska höras i helgen och bestämma en tid då vi ska ses.
Så jag gick själv och det blev underkropp+mage idag. Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle satsa på istället, hade ju haft en plan för den här veckan som nu ställdes på ända. Men det går nog bra ändå.

Var ju innan dess på ams med Bella. Mycket folk! Kicks och Åhléns tog bara emot CV när vi kom (typ 5 minuter efter att de två skulle börja sin dag där) eftersom de var fullbokade. Var inte intervjuer men man träffades och fick lite information.
McDonalds däremot fick vi träffa. De var två stycken och Bella kom fram först av oss. Någon minut innan mig. Mitt möte gick rätt snabbt. "Varför ska vi välja dig och inte någon av de andra?"
Jadu. Alltså, jag är lite avis på Bella. Jag är ju för sjutton inte särskilt speciell (på ett bra sätt då) utan som alla andra. Gått vanligt svenskt gymnasium, inte arbetat extra så mycket, har inte så mycket erfarenhet, har inte gjort några passade projekt eller volentärarbete.
Bella, hon har jobba med ett projekt i Sydafrika! Hon har jobbat i England (inte så länge men ändå). Hon har gått på ett internationellt gymnasium, IB-linje. Hon sticker ut! Hennes CV har ovanliga uppgifter. Och ja, kan ju säga att hon och killen hade mycket att snacka om! Skulle gissa att de snackade en 10 mintuer, medan alla andra snackade mellan 2-3 minuter. Jag var klar långt innan henne. Och nej, det kändes inte så bra efter (men det kanske är ett bra tecken?).
Eftersom Bella inte var klar gick jag och gjorde den fullständiga inskrivningen. Så nu är jag kallad på möten och grejs den 13-14/10. Skoj... Måste leta reda på anställningsbevis från mina jobb också, jobbigt värre...

Sedan gick vi och lunchade i några timmar och snackade massor. Därefter kollade vi lite i affärer och Bella köpte faktiskt ett stycke smink som hon ska ha på festen på lördag.
Sedan är cirkeln sluten.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Isabella

Haha det va en trevlig dag iaf! :D <3

2008-10-03 @ 02:10:08
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0