Efter intervju

Hemma igen!
Jag kände mig iaf lagom klädd, det var en bra början. Hon verkade snäll och hjälpsam, så kan nog arbeta lite med henne. Fick svar på mina frågor i slutet också.

Började med att jag kom fram 25 minuter innan och det var inte 50 meter från busshpl till deras dörr, det var typ 10m. Aja, satte mig på en sten utanför och väntade i 15 minuter. Sedan gick jag upp och väntade där. När jag fick komma in på hennes rum så gav hon mig en lapp och förklarade att det var uppdelat i två delar. Den första skulle jag välja ett ämne som jag skulle försöka övertala henne om, tex flytta till skåne eller bli vegetarian. Jag fick tänka i 5 minuter ensam och sedans kulle hon komma med motfrågor och jag skulle möta dem. Jag valde att försöka för henne att börja på gym. Tror det gick rätt bra eftersom hon i slutet skrattade och sa att hon "kanske ska börja då..."

Andra delen var intervjun. Hon berättade om sig själv ochs edan fick jag berätta om mig, sedan frågade hon om saker jag skrivit i CV och ville ha förtydligat och sedan hade hon 2 a4 med frågor som hon ställde till mig och antecknade mina svar.
Lite jobbiga var vissa av dem.
"Vad är du stolt över?"- att det är så svårt att komma på något man är riktigt stolt över..
"Vad har du gjort som är ett misslyckande?" - eh...?
"Vad skulle du göra om någon kom fram till dig och sa att 'inte ska vi hjälpa dem där i afrika heller'?"- hur hantera rasister alltså? Hm, det gick nog lättare att svara på.
"Hur tar du ett nej?"
"Hur skulle du reagera om du inte fick det här jobbet?"- jadu, vad kan jag göra åt det? Ingenting...
"Om du har en dålig dag, är deppig eller så, hur skulle du sköta jobbet?"- alla har en dålig dag, får väl försöka göra det bästa av det.
osv.

Blir ganska många frågor på 2 a4, några lättre än andra.
Dock har hon semester nästa vecka så först veckan efter det, 39, som jag får besked och isf börjar jag på måndag v40...
Lite synd att det blir så, men får söka annat för säkerhetsskull iaf.
Mm...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0