Om att samsas i sängen

Nej du. Nu stänger jag fabriken för ikväll och kastar in handduken i torkskåpet. Ja inte bildligt talat alltså.
Jag ska lägga mig och läsa tänkte jag, om jag får för min sambo vill säga... Annars får jag vara vaken ett tag i sängen tills jag kan somna, men det är ju så trögt!

Fast i natt (när J somnat och jag var vaken) var han så himla söt!
VI hade legat på sidan och jag låg på hans arm och han höll andra armen om mig och kramade mig. Men med tiden så blev det mindre och mindre kroppskontakt och till slut låg jag bara på hans handled, utan någon kudde, och han hade inte längre sin arm om mig. Jag tänkte då (felaktigt) att jag kan ju hoppa 2 decimeter bort så hamnar jag i min del av sängen och kan ha huvudet på kudden. Jag gör så, och får ligga där i exakt 0.5 sekunder innan han slänger sin ena arm över mig och den andra skjuts in längre under mig och sedan bara sluter han båda armarna om mig (som en bläckfisk) och kastar mig emot honom så att jag hamnade där jag låg från början. Tätt intill och med båda armarna kramande om mig. Han sov. Hela tiden sov han. Inte vaken för en sekund. Hur sjutton kunde han ha så snabba och vakna reflexer att han kunde göra så?
Kändes som att han var en liten unge och jag hans nallebjörn som nästan ramlat ur sängen men som den lilla pojken lyckades fånga upp igen i sista stund...

Jag?
Biden är tagen härifrån.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0