Skönt bad

För ungefär en timme sedan la jag mig i badkaret och satte på vatten. Ja, i den ordningen. Då kan jag ha varmare vatten eftesom kroppen anpassar sig efter hand som vattnet fylls på. Slipper jag bränna mig!
Läste vidare i min bok som nu har fått äran att omläsas. Saker min flickvän och jag grälar om heter den av Mil Millington, om jag minns rätt.. Fick den när jag slutade 9an i stipendie och läste den efter det då. Men inte läst den på 6 år så tyckte det var dags att färska upp minnet lite. Finns faktiskt en del saker man känner igen, men det tyckte jag redan då. Så onödiga saker som ibland blir mycket större och den där hierarkin som ofta finns i hem.
Ja den är rolig faktiskt, skriven ur en tvåbarnspappas perspektiv.

Efter uppskattningsvis en halvtimme tog dock det sköna i varmt vatten runt en och en skön kudde över hand så släppte ner boken brevid badkaret och somnade. Så sköönt. Vaknade dock till ur min ganska lätta sömn av en kurrande och vibrerande mage. När den kurrade för andra gången bestämde jag mig för att det var dags att gå upp.
När jag var färdig kollade jag klockan och det hade gått ungefär en timme sedan jag klev i. Vattnet hade blivit ljummet och fingrarna var skrumpna.
45 minuter till middag. Ska nog ta mig en smörgås nu ändå. Stilla magen. Har ju faktiskt tränat idag så den behöver lite energi!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0