Om idag och igår

Hejhej!
Idag har vi sovit ut *skönt* Jag laddar kamerabatteriet så att jag kan lägga upp bilder på söta katten sedan. Den var verkligen jättesöt!
Sedan ska jag träna idag och middag blir hos Granbergs. Köttfärslimpa, det är gott.
Sedan är vi bjudna till Engelen också ikväll, får se hur det blir med det.
Känns som det är något mer inplanerat men jag har glömt...

Och filmkvällen igår var rolig, även om det bara blev en film eftersom folk var så sega. Vi såg Kalle och Chokladfabriken och den har jag inte sett förut. Minst sagt speciell man den där Willy Wonka. Och det var ju ganska uppenbart vem som skulle vinna specialpriset. Men den var rolig och vi skrattade en del.
När vi var som flest var vi 9 killar och 4 tjejer. Susie sa att hon hade bjudit 80% tjejer för hon visste att det brukar bli lite fler killar i vanliga fall när man bjuder typ 50-50...
Vi skulle äta pizza till middag och beställa hem. Jag, Johan och MIcke tänkte dela på en familjepizza. Mitt krav var banan. MIckes krav var vad som helst utom banan. Jag tyckte att vi kunde väl ta halva pizzan utan banan och skylla på allergi, för Johan kunde ta både med och utan. Men nej, det ville han icke. Slutade med att alla andra bestälde pizza och jag och Johan fick handla på en pizzeria själva till alla tre, en varsin, med moppen.
Då fick vi som vi ville. När vi kom tillbaka hade pizzabudet fortfarande inte kommit! Hihi, de andra sa "Meeen så dem som inte kunde bestämma sig fick föörst" hihi.
Men vi väntade med att äta.
Sedan kom pizza delivery man och skulle leverera pizzorna. Då ser han Susie och massa killar kommer från övervåningen, köket och vardagsrummet. Efter en stund ser han mig komma ner från övervåningen och säger lättat "så det fanns fler tjejer, jag tyckte det var lite konsigt". Ja just då var vi hela 2 tjejer och 7 killar. Han kanske blev lite orolig över lilla Susie med bandage på handleden, alldeles ensam i ett hus med typ 40 killar :-P

Nä nu är det dagsför frulle.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0