Beslutsångest

Jag vaknade självmant klockan 6 idag, ganska pigg. Tänkte dock att jag ju ska orka till kvällen också och halvt slumrade om. Js väckarklocka började dåna ut Metallica. Jag sa att det lät hemskt. Som om de tagit alla hemska oljud och satt ihop till en låt. J höll inte med. Efter ett tag gick vi upp. J undrade om jag var trött och jag svarade nej. Han såg skeptiskt på mig. Jag svarade att om jag varit trött hade jag inte sagt att Metallica vad oljud, jag hade skrikit "SNOOOZA DET LÅTER FÖRJÄVLIGT! JAG VILL SOVA!" typ. Han höll med, jag var nog pigg.

Vi gick upp och J lämnade en brödskiva som inte var rumpa. Så den fick jag. Rumporna kastades. Idag behöver vi handla, tandkrämen håller nämligen på att ge upp, och det är inte okej. Smöret är typ slut. Mjölken och det nämnda brödet är slut. Nå, det får bli en sväng till affären.

Idag är en jobbig dag. Solen skiner och jag vill och handla det ovanstående. Sedan vill jag städa. Jag vill plocka undan, plocka ihop, dammsuga och skura golvet. Panta flaskor och kasta pappersinsamlingen. Det sistnämnda går inte för då behöver jag en bil, och J är på skolan och han den i vårt förhållande som är körkortsinnehavare.

Visst låter det bra? Mina viljor alltså.
Nackdelen är att det inte är det jag borde göra idag. Det jag borde göra är att sitta och läsa, läsa, läsa, läsa, läsa... Jag har mycket litteratur att ta mig igenom, och jag har inte varit så effektiv som jag borde ha varit. Så jag borde inte handla och städa. Jag borde plugga.

Så vad ska jag nu göra? Gah.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0