Hopp om en framtid

När jag gick ut idag såg det ut som om det möjligen hade snöat under natten och sedan smält bort. Tyckte vattendropparna såg så ut. Fast med tanke på att det snöade nu under kvällen och det fortfarande ligger ett tunt, vitt täcke gör nattens eventuella nederbörd oväsentlig. Vi har snö!
Jag har hopp om framtiden!

Idag var det lite segt i starten men jag pluggade lite hemma. Klockan 15 var jag på palatset och då var det fullsatt. Efter tio minuter ungefär fick jag iaf en plats. Gjorde en ex-tenta lite snabbt för att se vad de vill få ut av oss och uppdaterade mig sedan inom diverse områden. Börjar få lite mer koll nu vilket är väldigt skönt. Jag har verkligen känt mig borta på det här ämnet tidigare. Men nu så, nu tar jag det!

Åkte därifrån strax innan det stängde klockan 19, och J mötte mig vid tbanan hemma. Vi åkte direkt till mataffären och handlade på oss en del, men det blev billigare än förväntat. "Vi får nog ta en till handling snart, det där var för billigt" konstaterade J i självscanningskassan. Fast det är inte növändigtvis så. Vi hade nämligen de dyraste varorna som köttfärs och kyckling hemma redan. Det blev mest mejeriprodukter, juice, grönsaker och pasta denna gång.

När vi rullade in på vår gata ser jag hur en mystiskt klädd man (typ medeltid, rätt färggrann) kliver ut ur skogen på andra sidan vägen. "Titta!" ropade jag och pekade med hela armen framför J som körde. Han reagerar blixtsnabbt i tron att han ska krocka men när han ser mannen, och den andra mannen som nu också klivit ut ur skogen fattar han. Vi båda börjar skratta och undrar vad sjutton de var klädda så för?! Kanske är det något lajv i skogen i helgen...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0